Tarmo etsii kohtalotovereita: Elämää mikropeniksen kanssa

0

Tarmo, 58, mietti useamman kerran ennen kuin uskaltautui kertomaan oman tarinansa. Hän toivoo yhteydenottoja kaikilta kohtalotovereiltaan.

Viime aikoina pienipeniksisyydestä on kirjoitettu mediassa paljon, tai mikropeniksisyydestä, kuten terminologia oikeammin kuuluu.

Itse kärsin tästä poikkeavuudesta. Kärsiä on oikea sana, sillä elämäni ei ole koskaan ollut tämän takia normaali. Minulla on pieni siitin, en tässä lähde mittoja esittelemään, mutta mikropenikseksi sitä kutsutaan. Naissuhteita minulla ei ole ollut kuin nuorempana. Ne kuitenkin jäivät, kun kaksi ensimmäistä tyttöä nauroi minulle, ja pilkkasi pienestä vehkeestä. Itse asiassa syy siihen miksi muutin eräältä paikkakunnalta pois on häpeä, jota en kestänyt. Tämä saattaa nyt kuulostaa epänormaalilta, mutta nainen jonka kanssa olin, oli melkoisen kova suustaan varsinkin juovuspäissään. Hän levitteli kaikenlaisia tarinoita, jotka sitten alkoivat tulla minua vastaan vähän siellä sun täällä.

Elettiin 70-luvun loppua pienessä kylässä Pohjois-Karjalassa. Päätin lähteä isommille tanhuville ja niille teilleni jäin.

Olen elänyt poikamiehen elämää, sillä yksinkertaisesti häpeän pientä vehjettäni. Voisin antaa vaikka toisen jalkani, jos minulla olisi vaikka viisikin senttiä pitempi. Kerran uskaltauduin Helsingin reissulla maksullisen seksin pauloihin, mutta myös ilotyttö naurahti minulle. Sekin jätti suuret traumat. Puin päälleni ja lähdin. Tämä tapahtui 90-luvulla Kalliossa.

Joku voi pitää toimintaani ylireagointina, mutta tällaisen elämän minä nyt vain olen elänyt. Ei ole helppoa sekään, että omistaa mikropeniksen, ja kärsii vielä kaiken lisäksi erektio-ongelmasta. Jos joku voi minua auttaa, niin kertokoon ja kirjoittakoon minulle. Sähköpostiosoitteeni saa toimitukseen viestin laittamalla.

Kiitos.

Toimituksen sähköpostiosoite on toimitus@terveydenasialla.com

Mitä on mikropeniksesyys?

Mikropenis eli mikrofallos tarkoittaa lääketieteessä epänormaalin pientä penistä, jonka muodossa ei kuitenkaan ole poikkeavuuksia.Tämä tarkoittaa esimerkiksi alle 1,9 sentin mittaista penistä alle viisikuukautisella lapsella ja alle 7 sentin mittaista penistä aikuisella miehellä.

Syitä voi olla useita. Jos peniksen koon pienuus johtuu hormoneista, testosteronia voidaan yrittää käyttää hoitona, mutta korkeintaan kolmen kuukauden ajan. Jos potilaalla on hypogonadismi, voidaan testosteronihoitoa jatkaa myös aikuisena. Täysikasvuisena peniksen kasvuun hormonaalisesti voidaan kuitenkin vaikuttaa vain hyvin vähän. Leikkaushoito tulee apuun joissakin tilanteissa.

Kuvassa mikropenis, Wikimedia Commons.

mikropenis

 

Jaa

Kommentoi