Tunnettu kauneusbloggaaja Tracy Kiss on yllättänyt kaikki paljastamalla hehkuvan ihonsa salaisuuksia. Yksi hoitokeinoista on kuulemma siemennesteen käyttäminen.

Kiss kertoo toimitusten tulevan miespuoliselta perhetutulta. Tämä tuo niitä kiinalaisista ravintoloista tutuissa pikku pakkauksissa.

Kahden lapsen äiti on vakuuttunut siemennesteen toimivuudesta kasvojensa hoidossa. Hän käyttää spermaa päivittäin ja kertoo sen pitäneen hänen ruusufinninsä poissa.

-Tämä on virkistävä, luonnollinen ja ihoa rauhoittava hoitokeino, Kiss toteaa.

Nainen hieroo siemennestettä kasvoihinsa ja jättää vaikuttamaan 20 minuutiksi kerrallaan. Hän ymmärtää saavansa paljon ihmettelyjä aiheen johdosta, mutta kertoo, että luonnonmukaisempaa vaihtoehtoa on vaikeampi löytää.

Ja toden totta, mistään uudesta asiasta ei ole kysymys, joskin ehkä nousevasta trendistä.

Siemenneste sisältää voimakasta antioksidanttia eli spermiiniä. Solut tarvitsevat sitä ja muita polyamiineja kasvuunsa ja erikoistumiseensa. Spermiini sitoutuu nukleiinihappoihin DNA:han ja RNA:han ja stabiloi niiden kierrerakennetta. Spermiinin ja muiden polyamiinien on todettu parantavan nukleiinihappojen lämmön- ja kemikaalikestävyyttä. Norjalainen kosmetiikkayhtiö on jo perustanut kokonaisen sarjan spermiiniä sisältäville kauneudenhoitotuotteille.

Kampaamoissa maailmalla käytetään taas spermaa antamaan hiuksiin kiiltoa. Katso Kissin video alta.