32-vuotiaan Jarkon tarina: ”Minunkaltaiseni mies ei kelpaa naisille”

7

32-vuotiaan Jarkon tarinassa pohdiskellaan, miksiköhän kiltti mies ei kelpaa naisille.

Olen 32-vuotias työssä käyvä mies, lapseton, suhteeton. Olen eri deittipalstoilta yrittänyt hakea seuraa viime vuosina kiitettävästikin, mutta jostain syystä ei nappaa. Ei se ole ulkonäöstä kiinni, vaikka varmasti elämme ulkonäkökeskeistä aikaa. Olen maanviljelijä, kroppa on töidenkin puolesta hyvässä kunnossa.

Olen miettinyt, että pitäisikö sitä ottaa osaa Maajussille morsian –ohjelmaan, jotta saisi elämäänsä jonkun kivan ihmisen. Sitä olen miettinyt, että mikä se mahtaa olla, että ei vain natsaa, vaikka talous on ok, ulkonäkö on ok, olen seurallinen, vitsikäskin jopa.

Minulla on ollut muutamia yrityksiä sen jälkeen kun jäin sinkuksi seitsemän vuotta sitten teiniaikojen suhteesta. Kyllä sieltä on parikin naista minulle ihan suoraan todennut, että kivana kaverina menettelen mutta ei oikein kipinöi muuten. Olen liian kiltti, ilmeisesti näin.

Onko se sitten tämän maailman meininki että minä tulen jäämään yksin. Sitä en tiedä mutta huonolta näyttää. Jotenkin sitä miehen pitäisi olla kunnollinen mutta liian kunnollinen ei saa olla. Pitää olla sitä haastetta. Pitää osata viedä että toinen vikisee. Niin minä sen vähän ymmärrän. Itselleni kelpaisi hyvinkin kiltti nainen, mutta jos olisi raisumpikin, niin kyllä minä perässä pysyisin. Uskollisuutta tietenkin pitää olla, en minä sitä tarkoita.

Itselläni ei ole mitään suurempia kriteerejä sille toiselle ihmiselle. Kunhan elettäisiin mukavaa ja rauhallista arkea, matkusteltaisiin joskus yhdessä. Olen siinä mielessä rauhallinen, että en ole minkään suuren intohimonkaan perässä. Minusta hyvä kaveruus on kaiken alku ja juuri, siitä syntyy myös kiintymys toiseen ihmiseen. Kiintymys on rakkautta.

Jotenkin tuntuu että ihmisillä on tänä päivänä kamalan suuria odotuksia parisuhteilta ja rakkaudelta ja elämältä yleensä. Harvoin ne täyttyvät, ainakaan täydellisesti. Ihmisiltä puuttuu arjessa onnen tunteminen, yksinkertaisista asioista nauttimisen kyky. Kai sitten pitäisi olla se leffasankari, joka ratsastaa valkoisella ratsulla ja pelaa jääkiekkoa änärissä ja on rahaa ja rikkauksia ja jumalaton seuraelämä ja mieluiten sen seuraelämän kukkona tunkiolla.

Eivät tietysti kaikki naiset ole tällaisia, en minä väitä sitä. Mutta hyvin useasti juuri se tavallinen nainen etsii jotain muuta kuin mitä minä olen.

Näillä mennään. Saa ottaa yhteyksiä toimituksen kautta.

Jutussa on kuvituskuva, Pexels

Juttu on julkaistu aiemmin viime syksynä.

Jaa

7 kommenttia

  1. Hyvä Jarkko, selvää on, että sinussa on jotakin sellaista mikä ei naisiin vetoa. Kyseessä ei ole kiltteys, vaan jotain sellaista mitä sinulle ei kukaan kehtaa sanoa. Olet esim siivousintoilija/saita/lyhyt/kimittäjä/naismainen/tosikko tms. En ole yhtään sellaista tavismiestä kohdannut, joka ei olisi kiltteytensä takia kenellekään kelvannut. Syy on jossain muussa.

  2. eikiinnostaenään on

    No miksi sitte kuvituskuva jos valitus on noin suuri ja miettiny kameran eteen menemistä? Eipä sillä… täällä ois 43v. mies ilman naista… 12v. meni jo että hurahti. Ei ole kukaan kunnollinen kysellyt perään. Tosin, nyt kun siitä on noin kauan, alan suunnittelemaan huorissa käymistä. Ei mulla muuta.

  3. Kyllä se nainen eloosi tulla tupsahtaa, kun aika on oikea. Kaikki kuulostaa olevan puoleltasi kunnossa, ehkä toiselle osapuolelle tulee ”ei riittävän hyvä” olo kanssasi, jos mahdollisesti painotat, kuinka hyvät lähtökohdat sinulla on, vain nainen puuttuu.

  4. Kriteerit Suomessa ja varsinkin pääkaupunkiseudulla on kovat. Ei oikein voi valittaa kun on itsellänikin. Vaimo pitää hankkia ulkomailta. Siellä on mitä viehättävämpiä naisia. Ei tarvitse kuin valita.

  5. Olen 60v mies ja mulla ei naista ole koskaan ollut ei edes nuoruudesakkaan ja lisäksi olin kouluaikanna koulukiusattu 4-9luokkaan asti !

Kommentoi