Henna ohjeistaa: Näillä vinkeillä joulukilot pois!

0

Fitness-kultaa kuluneena vuonna Italian Sorassa saavuttanut Henna Peltonen listasi 23 ohjetta joulukilojen karistamiseen.

Nainen aikoo kilpailla tulevana vuonna useammissa kilpailuissa. Joulusta hän toteaa, että jouluna kuuluukin herkutella, ja silloin on lupa ottaa rennommin hyvällä omalla tunnolla.

-Jouluuni kuuluu suklaaöverit ja jouluruokia nautitaan pitkin päiviä. Onneksi joulu on vain kerran vuodessa, Henna naurahtaa. – Jos kuitenkin kaipaat joulukilojen karistamiseen vinkkejä ja lisämotivaatiota, tässä muutama:

  1. Herkuttelu voi jäädä päälle jos kaapit on täynnä herkkuja. Jouluna on ok vetää suklaaöverit, mutta hävitä joulusuklaat ja herkut kun palaat arkeen.
  2. Tee itsellesi uudeksi vuodeksi selkeät tavoitteet, kirjoita ne myös paperille ja kerro ystävillesi. Kun olet sanonut tavoitteesi ääneen, et halua heikkona hetkenä luovuttaa niin helposti.
  3. Pureskele ruoka hyvin äläkä hotki. Näin tunnistat milloin olet kylläinen ja vältät ähkyyn syömistä.
  4. Valitse aina pienempi paha. Jos vaihdat suklaalevyn suklaapatukkaan, suklaapatukan yhteen suklaapalaan, limpparit ja mehut kivennäisveteen, kahvipullat hedelmään, tulee äkkiä monista pienistä muutoksista iso kokonaisuus.
  5. Mieti mikä sinua motivoi. Joku tavoitevaate joka motivoi, vai ehkä joku valokuva jonka voit kiinnittää jääkaapin oveen.
  6. Aamuaerobinen tyhjään vatsaan on tehokas keino polttaa rasvaa ja saat päivään heti energiaa. Käy lenkillä, aamujumpalla tai harrasta kumppanisi kanssa seksiä. Rakastelu on tehokas tapa polttaa kaloreita kuin huomaamatta.
  7. Harrasta hyötyliikuntaa. Käytä portaita hissin sijaan, kulje lyhyemmät matkat autoilun sijasta mielummin kävellen, jää bussista pois yhtä pysäkkiä ennen mitä normaalisti.  Lisää Hennan ohjeita

Kuva: Mainosstudio Sanna H

Jaa

Kommentoi