Janita haluaa vielä taistella – ilmoitti uudesta käänteestä

1

Saattohoitokodissa lymfoomasta kärsivä Janita Lukkarinen toteaa sosiaalisessa mediassa, että hän ei halua, että aikansa on vielä.

-Suomessa mä olen saattohoidossa 26-vuotiaana. Kuten kaikki tietävät olen siirtynyt Terhokotiin, olen nuorin asukas paikassa, joka on yhtä kuin viimeinen leposija, Janita kuvaa.

Tilanteensa vakavoitumisen myötä Janita kertoo saaneensa paljon tukijoita. Hän kertoo Kiinan olevan maana edistyksellinen lääketieteessä, etenkin syövän hoidossa.

-Olen saanut muutaman yrityksen mukaan tukemaan hoitokulujani sekä keräämään varoja matkaa varten, hän ilmoittaa.

Lisätukea vielä tarvitaan.

-Nuorin siskoni on 9v, veljeni 14v, toinen siskoni 22v. Olen aina ollut heille esikuva, tiedän miten paljon kuolemani vaikuttaisi viattomiin lapsiin, joiden surun näen joka kerta heidän silmissään ja sielussaan. Perheeni hajoaisi palasiksi, mikä sattuu eniten, me olemme se onneton perhe, jonka kaikki tietävät.

Janita julkaisi myös suunnitelmat nimissään olevasta syöpäsäätiöstä.

-Jos kerkeän kuolla ennen kuin keräykset on käytetty hoitoihini perustetaan Janita’sCancerFoundation ja tätä kautta autetaan mua paremmassa kunnossa vielä olevia, kuiluun pudonneita kuten minua nyt.

Jaa

1 kommentti

  1. Seppo Mustonen on

    Syvin rukoukseni ja toiveeni on että löytyy parannuskeino syöpäsoluihin.Aina kannatta pyytää ihmettä myös.Jeesus Kristus on Herra jolle kaikki on mahdollista.Häneen turvaamalla paras on edessäpäin ,kävi miten kävi.Sinua siunaten .

Kommentoi