Lymfoomaa sädehoidolla hoidattava Janita Lukkarinen on halunnut antaa kasvot nuorten syöpäsairaudelle. Se näyttää myös ärsyttäneen joitakuita.

Janita ihmettelee asiaa. Hän on kertonut tuntemuksistaan Instagram-palvelun stories-osiossa.

Janita hymähtää, että vain suomalainen voi olla niin erikoinen ihminen, että hän on kateellinen toisen syövästä. Siitä huomiosta, minkä joku sairaudellaan on saanut.

-Ehkä typerin veto on ollut se, että olen vetänyt jumalan ja jeesuksen tähän mun ”kusetusasiaan”, Janita sanoo.

Janita uskoo, että hänen tavoitteensa ovat ärsyttäneet ihmisiä.

-Olen halunnut rohkaista ihmisiä kertomaan sairauksistaan, ja onnistunutkin siinä. Olen halunnut saada ihmiset tajuamaan että sullahan on elämässä kaikki tosi hyvin. Olen halunnut näyttää että vaikka sairastan syöpää voin olla edelleen minä, sama Janita, nuori nainen toteaa.

Janitan julkisia päivityksiä sairaudestaan on arvosteltu, mutta Janita uskoo arvostelijoita olevan sittenkin vain muutamia, jotka pitävät eri profiileillaan suurempaa ääntä. Hän toivoo, ettei positiivisuuden jakaminen ole muilta pois.