Lymfoomaa sairastava Janita Lukkarinen oli kolme kuukautta sitten tullut leikkauksesta. Hän kertoo olleensa tuolloin aivan hajalla kivusta, pelosta, särystä ja muutoksista kehossaan.

Hän on nyt käynyt sädehoitojaksonsa loppuun, ja viimeisen hoidon päättymisestä on aikaa. Janita ei suoranaisesti paljasta miten hänen kasvaimensa on reagoinut sädehoitoon, mutta ilmeisesti erittäin hyvin:

-En olisi ikinä uskonut, että kehitys voisi olla näinkään suurta näin lyhyessä ajassa. Täytyy vain edelleen rukoilla kuinka armahdettu sitä onkaan Luojan luomana, ylilääkäreiden käsissä.

-Nyt alkaa pää nousta taas hieman harmaasta pilvestä, elin hetken jälleen vaikeassa usvassa, josta ei meinannut olla pois pääsyä, mutta läheisten ihmisten avulla sitä pystyy mihin vain. Olen siunattu, kiitollinen, onnekas, Janita viestittää seuraajilleen.

Viikonloppuna hän kertoo olleensa ulkona, ihmisten ilmoilla, nauttimassa ”Wiskarilan burgerit” ja pitämässä hauskaa Vuoden harmaimpana päivänä.

Kiinnostaako sinua tietää miten voi saada kaikki tuotteet aina ja ehdottomasti sillä halvimmalla hinnalla koko Suomessa? No klikkaa sitten tästä Hintaopas.fi niin tiedät.