Syöpää sairastava Janita Lukkarinen on kertonut kuulumisistaan julkisuuteen lähes kuukauden tauon jälkeen. Hän on julkaissut myös tuoreen kuvan itsestään.

Janitan Instagram-kuvassa viitataan karkauspäivään eli 29. helmikuuta. Janita kuvaa, että hänen elämässään jokainen päivä on nykyään ekstraa ja jatkoaikaa.

Kivut ovat läsnä joka päivä.

-Vatsa oireilee, siis se syöpä tekee niin järkyttäviä kipuja välillä että luulen kuolevani. Hoitohenkilökunta onneksi on vain napin painalluksen päässä. Mulla on se ranneke onneksi. Pari kertaa on kyllä ollut paha paikka, enkä ole pystynyt painamaan edes kellosta, mutta Luojalle kiitos en ole silloin ollut yksin ja joku muu on painanut seinässä olevaa nappia, Janita kirjoittaa someen.

Aamulla hän kertoo heränneensä taas itkien, kun joka paikkaan sattui.

-Tulehdusarvot eli crp taas 300, mutta hyvä uutinen oli se, että hemoglobiini on pysynyt hieman yli sadassa. Mulla menee laajakirjoinen antibioottikuuri nyt, ja se tulee kolmesti päivässä.

Janita kertoo kotiloman saattohoitokodista peruuntuneen tilanteen takia, mutta hän kertoo olevansa tyytyväinen siitäkin huolimatta.

-Pääsen rauhassa kirjoittamaan mun blogia.

Janita Lukkarinen on ollut saattohoitoon erikoistuneessa Terhokodissa nyt kaksi kuukautta.

Janitan tuore kuva:

Poista 1-3 luomea nopeasti ja turvallisesti radioaaltoveitsellä lääkärin tekemänä. Varaa aika Medical Clinic Luxista.