Janita Lukkariselle järjestettiin keräys – hautajaiskuluihin osallistuvat saavat somemaininnan

6

Nuorten aikuisten syöpäsairaudelle kasvot antaneelle Janita Lukkariselle on järjestetty varainhankintakeräys internetissä.

Lukkarinen itse on tänään kertonut keräyksestä sosiaalisen median tileillään.

Varoja kerätään Lukkarisen päivitysten mukaan moniin eri tarkoituksiin: esimerkiksi silikonirintojen poistattamiseen ja hautajaiskuluihin. Keräystä varten on myös tehty video lahjoitussivustolle.

-I’m suffering from Lymphoma, I dont have much time. You can see my details on Finish news ”search Janita Lukkarinen on Google” or you can go straight to my IG channel, Janita kirjoittaa, eli suomeksi:

-Kärsin lymfoomasta. Minulla ei ole enää paljon aikaa. Voit nähdä yksityiskohtia suomalaisista uutisista nimelläni Google-haun tekemällä tai menemällä Instagram-tililleni.

Minuutin pituisella videolla hän hakee lahjoituksia ympäri maailman:

-Nämä ovat viimeiset kuukaudet minulle ellen löydä mitään lääkettä itselleni. Olisin otettu jos voisitte auttaa saamaan minua lahjoituksia tai tietoa, mitä vain. Kiitos paljon jos voitte auttaa, Janita muotoilee videolla. Videon näet tästä linkistä.

Tällä hetkellä varoja on kerätty 130 euroa.

Lukkarinen lupaa Insta-stories -palvelussa, että lahjoituksen tekijät saavat kunniamaininnan sometilille ja eräänlaisen ”dokumentin” lahjoituksesta. Alla Janitan tekemiä päivityksiä Insta-stories -osastoon Instagramissa:


Jaa

6 kommenttia

  1. Eikö kerralla menny perille ? Minkä helkkarin takia muiden pitäis maksaa hänen hautajaiskulut jne vaikka . Yhteiskunta hoitaa, kuten meikäläinen verojen muodossa. Kiitti vaan turha julkkis.

  2. Miksi hänen hautajaisia pitäisi muiden maksaa. ?? Eikö tämä sivusto tarkasta / suodata tekstejä ja pyyntöjä mitä julkaistaan??
    Ihan turhaa julkisuuden hakemista sairauden nimissä?? Ei siellä taivassa saa bonuksia jos julkkikseksi pääsi ja miten suuren fanikerhon sai. Eikö pitäisi kerätä muita pisteitä elinaikanaan. Muiden ihmisten auttamista ja kuuntelemista esim. Tätä uutista on jo jonkun aikaa luettu täältä ja toitotettu. Terapiat on muualla kuin netissä.

  3. Nyt on malliin menty vai vielä rahan keräys rintojen poistoon.jos on ollu rahaa ne laittaakkin niin miks ei poistoonkin.Törkeätä toimintaa kaikin puolin.

  4. Seppo Mustonen on

    Janitan rahankeräys ihan asiallinen juttu.Tälläisessä elämänvaiheessa nuori ihminen haluaa kantaa vastuunsa hautakaiskuluista ja muitten ongelmista.Syvä rukoukseni onkin että Juanitalla on edessään paljon parempaa taivaan kodissa ,jonne uskon hänen olevan matkalla.

Kommentoi