Janita Lukkarisen hoitosuunnitelmiin äkillisesti muutos: sädehoito jäi

2

Lymfoomaa sairastava Janita Lukkarinen on kertonut julkisuudessa, etteivät sytostaatit tepsineet hänen syöpäänsä. Niinpä lääkärit ehdottivat, että sädehoitoa voisi kokeilla, vaikka takeita ei toimivuudesta olekaan.

Sädehoidolla on riskinsä. Se voi arpeuttaa sydäntä ja verisuonistoa. Syöpä on Janitalla sydämen päällä.

Janita päätti ottaa sädehoitojakson vastaan, mutta tänään hän tuli toisiin aatoksiin. Tänään olisi ollut ensimmäisen sädehoitokerran vuoro.

Janita ei mennyt sädehoitoon. Hän ei uskaltanut. Sen sijaan hän kertoo käyttäneensä päivänsä vaihtoehtoisten hoitomuotojen parissa.

Hän toteaa seuraajilleen, että vaikka jätti sädehoidon väliin, hän ei koe olevansa pelkuri.

-Mä odotan kuolemaa kunniavieraana, mutta mä en jaksa enää näitä sivuoireita! Tää koko sairastaminen on enää sivuoiretta toisen perään, eikä loppua näytä tulevan. Nyt oon matkalla vaihtoehtoishoitoon, viimeiset kolme päivää oon odottanut tätä käyntiä, koska huomaan mun voimien taas ehtyvän, enkä jaksa vain maata ja odottaa kuolemaa saapuvaksi. On päiviä, jolloin tekisi mieli vaan katkaista enkelinsiipensä täällä ja jatkaa jo sielun matkaa, koska tää ihmismuoto ei oo mulle välttämättä se paras! Tää keho on liian kovia kokenut, Janita lausuu.

Hän kertoo olevansa todella väsynyt. Janita ei ole aivan lopullisesti hylännyt sädehoitoajatusta, mutta henkiset voimat eivät siihen vielä riittäneet.

 

Jaa

2 kommenttia

  1. Ymmärrän, hoidot on todella rankkoja. Isäni kuoli ärhäkkään syöpään mutta kävi kaikki hoidot läpi, ja vointi oli todella huono vaipoissa ja kaljuna ja muisti meni myös. Tuli mieleen että olisko ennemmin voinut elää täysillä loppuun asti. Vaikea ehkä vetää raja siihen milloin esim lopettaa hoidon. Paljon siunausta ja Jumalan rauhaa sinulle. Meille on valmistettu koti taivaassa. ❤️

  2. Tuulikki Saltvik on

    Olen jo kerran parantunut Rintasyövästä, jos vielä uusiutuu niin en halua enään mitään apua siksi mulla lukee papereissa DNR ( EI SAA ELVYTTÄÄ )

Kommentoi