Syöpää lähes kaksi ja puoli vuotta sairastanut Janita Lukkarinen on julkaissut pitkän tauon jälkeen tervehdyksen hänestä huolissaan oleville seuraajille. Janitan sairautta on hänen sosiaalisessa mediassaan seurannut yli 70 000 ihmistä.

Videoviestillä, joka poistuu palvelusta vuorokaudessa, Janita kertoi sängyllä maaten tämänhetkisistä kuulumisistaan.

Nainen kykeni häthätää puhumaan, mutta saneli silti urhoollisesti lyhyen videoviestin:

-Heippa kaikki. Olen ollut niin kipeä…sen takia en ole päivitellyt yhtään mitään, ja minusta ei ole kuulunut yhtään mitään.

-Nyt koetan yrittää katsoa televisiota, en edes sitä ole pystynyt katsomaan, koska mulla on ollut niin järkyttävä olo. En ole silmiä auki pystynyt pitämään.

Janita sanoo olleensa sairaalassa, mutta ei videolla osaa sanoa kuinka monta päivää.

-Mutta kyllä nää koettaa lähettää mut vielä kotiin täältä.

Janita toteaa videolla myös, että ”koetetaan vielä jotain uutta lääkettä, jos se ei se toimi, niin…” mutta lause jää kesken.

Janita sairastaa parantumatonta lymfoomaa ja pesäkkeitä on esiintynyt ympäri kehoa, muun muassa sydämen päällä ja keuhkoissa. Hän on kertonut avoimesti syöpäsairaudestaan julkisuudessa, joskin viime aikoina vähemmän. Janitan valintaa on arvosteltu, mutta suurin osa seuraajista on sitä mieltä, että hän on onnistunut valottamaan nuoren aikuisen syöpäkamppailun raadollisuutta oikealla tavalla.