Janita Lukkarisen ystävä törmäsi järkyttävään viestiin – voiko tämä olla totta!

7

Janita Lukkarinen antoi nuoren aikuisen syövälle kasvot. Hän on kirjoittanut elämäntilanteestaan ahkerasti someen jo parin vuoden ajan. Nyt Janita on ollut saattohoidossa, Terhokodissa parisen kuukautta.

Kaikkia ei Janitan tapa terapoida itseään ja kohtalotovereitaan miellytä. Jotkut somen käyttäjät ovat omilla nimillään ja kuvillaan kirjoitelleet Facebook-keskusteluihin niin hämmentäviä kommentteja, ettei niitä ole uskoa todeksi.

Asian nosti esiin muuan Janitan ystävistä.

Eräs nainen kirjoittaa nimellään ja kuvallaan:

-Kuole nyt jo!

Voiko kukaan sanoa mitään näin törkeää parantumattomasti sairaalle? Vaikka olisi mitä mieltä hänestä henkilönä.

Muuan avautuu, niin ikään omalla nimellään ja kuvallaan:

-En jaksa enää tästä inhokista (lukea), odotan sitä ihmeparantumista.

Seuraava jatkaa:

-Ei tästä tyypistä jaksa lukea enää edes klikkiotsikoita. Menis jo!

Eräällä miehellä on painava kommenttinsa:

-Lapiolla takaraivoon!

Eräs nainen tiivistää keskusteluissa tärkeimmän:

-Miten teistä kommentoijista valtaosa voi olla noin kylmiä ihmisiä. Jos ei nuoren kuolemansairaan ihmisen tilanteeseen ole mitään empaattista kommentoitavaa, niin voitteko olla hiljaa. Kyllä some on paljastanut miten tässä maassa on itsekkäitä ihmisiä, vieläpä omalla naamallanne ja nimellänne kommentoitte. Sittenkö huudatte hurraa, kun tulee viimeinen ilmoitus.

Janita Lukkarisen tapa elää parantumattomasti sairaana voi olla erilainen ja ei-odotetunlainen. Hän haluaa olla kaunis, meikata, ottaa hiustenpidennykset – elää kuten nuori nainen ja tosi-tv-tähtönen on aina elänyt. Pitäisikö hänen muuttua sairauden jälkeen toiseksi ihmiseksi? Vai elää kuin ”viimeistä päivää?”

Janitan keräyshanke on kirvoittanut mielipiteitä. Siitäkin voidaan olla montaa mieltä samoin kuin nuoren naisen mahdollisesta tietämättömyydestä. Mutta antaako se oikeuden sanoa: Kuole jo!

Poista 1-3 luomea nopeasti ja turvallisesti radioaaltoveitsellä lääkärin tekemänä. Varaa aika Medical Clinic Luxista.

Jaa

7 kommenttia

 1. Kaikille mene tämä pumerankinaan takaisin
  Eläimet on parempaa kuin ihmiset.
  Vaikka ihminen on ketä vihaat.
  Ei kukaan oo ansainnut kuolemaan.
  See vaan tule ja tapahtuu.tsemppi Sulle ja parantumisia.
  Rahat olisit voinut käyttä hoitolle ei tuhletta muualle ja siinä ymmärän ihmisten vihan sun kohtalla.sorry.

 2. Jorma Ahonen on

  Jorma 07.03.2020

  En ole noin kylmivän kuvottavia tekstejä hetkeen lukenut. Monen suomalaisen perusriesa kateus ja pahansuopaisuus saavat kaikkea aikaan. Kiitos Janitalle rohkeudestasi ja erilaisesta tavastasi käsitellä asiaa. Olet todella mahtava ja kaunis,tyylisi on avan koskettavan aito, myös terapeuttinen toisillekin. Kiitos superererilaisesta tavastasi elää vaikean sairauden kanssa. Parasta jatkoa sinulle ja parantuminen!

 3. Jeesus siunaa Janitaa sinä tiedät kaiken ,Jeesus sinulla on kaikki valta ja voima.kosketa ja paranna Janita. Tapahtukoon Jumalan tahto Hänen elämässä.Aamen.Me emme tietä kenenkää kuolin päivää, Se on Jumalan kädessä ei meidän,Aamen

  • Voi jumaliste, tuohan olisi jo likimain rikosilmoituksen paikka. Tekijäkin tiedossa kun omalla naamallaan esiintyy.

  • Tässä on nyt huomioitu vain toisen osapuolen ’ kiusaaminen ’, kyllä se on melko törkyä, mitä myös itse syöpäsairas laittaa tulemaan. Järkyttävää sekin.
   En hyväksy kummankaan osapuolen törkyilyjä. Aina ei ole se ’uhri’ ainoa ’uhri’.
   Jätän tähän.

 4. Lueppa ”toimittaja” niitä viestejä mitä Janitan puolustelijat kirjoittaa sen tekemisiä kyseenalaistaville, niillekkin jotka pysyvät asiallisina. Monet paljon pahempia kuin nämä Janitan saamat.

  • toimitus on

   Kiitos viestistä. Emme kyllä ymmärtäneet miksi toimittaja-sana oli lainausmerkeissä. 😀

Kommentoi