Mikropenis ei estä normaalia seksuaalielämää

0

Mikropenis on puhuttanut viime aikoina mediassa paljon. Sillä tarkoitetaan lääketieteellisesti siitintä, joka jää erektiossa alle seitsemän sentin mitan. Mutta mikropenis ei tarkoita kuitenkaan sitä, että seksuaalielämä lakkaisi tai ei olisi tyydyttävää – niin itsensä kuin partnerin mielestä.

Men´s Healthin haastattelema Jim-niminen mies on avautunut aiheesta kertoen, että hänen sukupuolielämänsä on täysin kunnossa.

Tärkeintä hänestä on opetella korvaavia muotoja, esimerkisi suuseksin salat. Tämä on viesti siitä, että välittää kumppanistaan ja hänen nautinnostaan. Sitäpaitsi, moni nainen pitää suuseksistä jopa enemmän kuin itse penetraatiosta.

Jim kertoo myös, että emättimen hermopäätteet sijaitsevat usein lähellä vaginan suuaukkoa. Niinpä ollen pienikin penis voi tuottaa yhdynnässä nautintoa.

Jimillä menee vaimonsa kanssa hyvin. He ovat etsineet erilaisia tapoja tyydyttää toisiaan. Vaimolle Jimin pieni penis on ominaisuus, ei koko mies.

Jim muistuttaa myös, että monesti iso siitin voi luoda ihmiselle virheellisen käsityksen itsestään rakastajana. Suuri koko ei ole ”autuaaksi tekevä voima”. Usein voi käydä jopa niin, että toisen nautinto unohtuu.

Jaa

Kommentoi