Keskustan pitkäaikainen kansanedustaja Antti Rantakangas on kuollut tapaturmaisesti perjantaina Helsingissä. Hän oli kuollessaan 55-vuotias ja toimi Oulun vaalipiiristä käsin.

Kansanedustajan avustajan Janne Mäkisen Iltasanomille kertoman mukaan Rantakangas löydettiin Helsingin-asunnoltaan perjantaina aamupäivällä.

Mäkisen mukaan tämänhetkinen tieto on se, että hän olisi saanut jonkinlaisen sairauskohtauksen. Tämän jälkeen hän olisi kaatunut ja kuollut sen seurauksena.

-Työtoverimme, pitkäaikainen puoluetyön uurastaja kansanedustaja Antti Rantakangas on menehtynyt. Tämä tuntuu käsittämättömältä, epätodelliselta ja järkyttävältä. Täältä ikuisuuteen siirtyneiden muistoa me voimme aina kunnioittaa. Uskon, että rakastettu ystävämme Antti olisi toivonut, että hänen muistonsa kunniaksi jatkamme työtä yhteisen isänmaamme eteen. Koko Suomen Keskustan puolesta esitän surunvalittelut ja osanoton omaisille ja läheisille.  Valtavasti voimia tässä käsittämättömässä suuressa surussa, toteaa Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni.

Rantakangas ehti istua eduskunnassa peräti kuusi kautta. Hän toimi keskustan varapuheenjohtajana vuosina 2003–2010.  Tällä eduskuntakaudella Rantakangas oli valtiovarainvaliokunnan varapuheenjohtaja sekä tulevaisuusvaliokunnan jäsen.