Kerttu, 20: Tinderistä ei voi löytää tosirakkautta – tässä syy

9

PARISUHTEET JA RAKKAUS Kerttu, 20, Kuopiosta on huolissaan siitä, ettei netin parisuhdemarkkinoilta ole mahdollista löytää ”sitä oikeaa”. Ei ainakaan Tinderistä. Tämä kalvaa nuoren opiskelijan mieltä. Näin hän kirjoittaa:

En löydä poikaystävää Tinderistä – en ikinä. Nykyään ihan tavalliset pojatkin käyttäytyvät kuin pelimiehet ja heillä on ties kuinka monta naista kierrossa. Koko ajan vain nirsoillaan naisten suhteen. Pelataan peliä ja näytellään vaikeasti tavoiteltavaa. Ennen tytöt ehkä tekivät tätä, nykyisin pojat tekevät samaa. Ehkä he ovat lukeneet jostain kaikki, että kun on vaikeasti tavoiteltava, kaikki juoksevat helpommin perässä.

Olen muutamia tyyppejä tapaillut, kaikki ovat osoittautuneet pukeiksi. Ennen oli niin paljon helpompi löytää sitoutumishaluisia ja suorastaan roikkuviakin miehiä. Nykyään tuntuu että lähes kaikilla miehillä on pelimiestyylisesti mennyt se ihastumisrefleksi pois päältä ja he voivat tapailla ja hummailla tuolla vuosikaudet. Odotetaan vain sitä joka vie jalat alta.

Ei sellaista edes tule. Tai siihen voi mennä miljoona vuotta. Tuohan on sairas kierre. Se ettei lainkaan malteta pysähtyä tai edes jarruttaa. Tuo on eräänlaista laillistettua ihmiskauppaa.

Tavallinen romanttinen nainen, joka ei halua kymmeniä tai satoja seksikumppaneita vuodessa ainoastaan häviää tässä seikkailussa. Ennen nettideittailulla oli vähän sellainen maine, että siellä ovat epätoivoiset ja mielenterveysongelmaiset.

Nyt Tinder on niin suosittu että siellä ovat kaikki, ja se on kivaa ja olet suorastaan epänormaali ellet ole siellä. Mutta se ei johda suuriin rakkauksiin. Kuka sieltä löytää parisuhteen, en ainakaan minä. Onko Tinder vain panoruletti?

Kerro mielipiteesi ja ota osaa keskusteluun.

ILMOITUS Rasva pois uudella tavalla, jäädyttämällä
jouninkauppa

Jaa

9 kommenttia

 1. Kulostaa katkeran juoksijan puheelta joka on nyt tullut suvunjatkamisikään. Itsekin siis aiemmin pyörittänyt sitoutumishaluisia miehiä ja esittänyt vaik.tavoitettavaa mutta nyt pilkka osuu omaan nilkkaan. Ei tunnu varmaan kivalta.
  T: kumppanin tinderistä löytänyt

 2. No tuota, tapasin oman mieheni 4 vuotta sitten tinderissä. Nyt on kaksi vuotias poika ja toisesta haaveillaan. Onhan se tuurista kiinni. Tinder antaa tietyn anonymiteetin jonka varjolla voi olla tylympi ja juntimpi mitä oikeasti on. Mitä vanhemmaksi mennään, luulen että sitoutumista haluavien ihmisten määrä kasvaa. Pitää oppia seulomaan jyvät akanoista, vaikka se viekin aikaa ja on ärsyttävää.

 3. Vihreäpossu on

  Sanotaan näin, että suurin osa on aika rennolla mielellä siellä.. joillekin onnekkaille sieltä on löytynyt jotain vakavampaa. Olen itsekin romantikko, mutta en lataa suuria odotuksia tinder-miehiin.. ainakin saa harjoitusta treffailusta

 4. Naisethan on tota touhua harrastanu jo vuosikausia ja nyt, ku miehetki liittyny hommaan mukaan suuremmissa määrin, niin onkin kauhee poru. Saavat naiset kattoo ny vaan peiliin. Pelataan peliä vaan samoilla säännöillä.

  Ja Kerttu vois ottaa itteensä niskasta kiinni ja lähteä ihan livenä ettiin niitä miehiä ja lähestyyn omatoimisesti niitä. Lopettais Tinderin käytön vallan, jos sieltä ei kerran löydy sitä mitä hakee

 5. Täälläkin Tinderistä rakkauden löytänyt. Tai ollaan me joskus mooooonia vuosia sitten ji tavattu.

  Nyt olemme kihloissa, yhteinen talolaina ja kesäkuussa on häät. 💙

  En ole siis kirjoittajan kanssa samaa mieltä. Jos hänelle on sattunut huono tuuri, ei voi silti väittää, ettei Tinderistä voi löytää tosirakkautta.

  Tunnen myös monia muita onnellisia Tinder-pareja. Mutta ei Tinder ainakaan meitä enää määritä.

 6. Mika Tahnasaan on

  Kerttu on tullut siihen ikään …. kello käy ja Kerttu on havainnut että ei voi enää leikkiä vaikeasti tavoiteltavaa… ja tylyt kommentoinnit vähenevät ja ”rima laskee”…
  Nyt on vaan Kerttu niin että saat maistaa sitä omaa lääkettäsi.. maailma on kova …. naisena tulet sen huomaamaan…. meillä miehillä iästä on aina etua teihin naisiin nähden.

 7. Juubajuu on

  Kannattaisi Kepan varmaan miettiä miestyyppiä joka kolahtaa.. Veikkaan että mennään niin ulkonäkökeskeisesti ettei ihmekkään kaikkien miesten osoittautuessa pukeiksi.

  Kriteerejä madaltamalla saattaisi kepakkn löytää rehellisiä miehiä.

 8. Mies 30+ on

  Löysin tinderistä rakkauden, kun ensin opin tunnistamaan pelinaiset ja karsimaan heidät pois. Kirjoittajan ehkä kannattaa katsoa peiliin, ja pohtia omia Tinderin käyttö taipumuksia. Surullinen totuus on se että metsä vastaa niin kuin sinne huutaa. Itse etsin sieltä elämän kumppania, ja 99% naisista joko etsi jotain muuta (yhdenkin ensimmäinen kysymys matchin jälkeen oli paljonko tienaat, yksi kertoi suoraan hinnastonsa) tai ei vastannut mitenkään. Taisin neljillä treffeillä käydä, ja kolme naista ei halunnut pitää mitään yhteyttä, koska en ollut naistennaurattaja, tai jotain vastaavaa. Tinder on kylläkin huono tapa etsiä puolisia, mutta se ei ole miesten vika, vaan laajemmin Tinderin käyttäjien vika. Mutta kyllä sitä kautta voi rakkauden löytää.

 9. 25vuotias. on

  Täällä olisi mies tarjolla. En juo, enkä polta harrastna säännöillisesti liikuntaa! ainut minus .että olen työtön.

Kommentoi

-->