Italian koronakurimus ei ota laantuakseen.

Maassa on vuorokaudessa kuollut 475 ihmistä. Lukema on korkein missään maassa tähän asti. Yhteensä  Italiassa on kuollut nyt 2978 ihmistä virukseen.

Ranskassa puolestaan on kuollut 89 ihmistä koronavirukseen päivän aikana. Yhteensä Ranskassa on kuollut koronavirukseen tähän mennessä 264 ihmistä.

Apteekkituotteet luotettavasta suomalaisesta verkkokaupasta – tilaa nyt.

Suomessa kuolemantapauksilta on onneksi vältytty. Tähän mennessä Suomessa on todettu 359 laboratoriovarmistettua uuden koronaviruksen (COVID-19) aiheuttamaa tautitapausta.

COVID-19-näytteenottokriteerit ovat muuttuneet. Tartuntaa epäiltäessä näytteitä otetaan ensisijaisesti potilailta joilla on vakavia hengitystieinfektion oireita ja terveyden- ja sosiaalihuollon henkilökunnalta. Lieväoireisilta ja matkoilta palaavilta näytteitä otetaan edelleen lääkärin harkinnan mukaan. Oireettomia ei testata.

Myös muut Pohjoismaat ja muun muassa Alankomaat ja Iso-Britannia ovat siirtyneet samankaltaiseen näytteenottostrategiaan.

Muun muassa ulkomailta palannutta terveydenhuoltohenkilöstöä on testattu kapasiteetin riittävyyden mukaisesti matalalla kynnyksellä, jotta tartuntojen leviäminen terveydenhuollossa voidaan estää.

Poista 1-3 luomea nopeasti ja turvallisesti radioaaltoveitsellä lääkärin tekemänä. Varaa aika Medical Clinic Luxista.