Laulaja Harri Marstio sairasti syöpää – kuoli iltapäivällä auto-onnettomuudessa

0

Pitkän linjan muusikko ja laulaja Harri Marstio on kuollut 62-vuotiaana.

Hän menehtyi tänään auto-onnettomuudessa kahden jälkeen iltapäivällä Voikkaan sillalla Kuusankoskella. Kolari tapahtui, kun kaksi autoa törmäsi toisiinsa. Autoissa oli yhteensä kolme henkilöä. Marstio oli ainoa kolarissa kuollut.

Marstio sairasti imusolmukesyöpää, joka oli ottanut miehen kurimukseensa jo kolmannen kerran. Hän kertoi elämästään marraskuussa Hymy-lehden haastattelussa, jossa totesi selviävänsä kyllä syöpänsä kanssa, mutta ei Kelan.

Kela ei hyväksynyt syövän takia taloudellisestikin kärsivän Marstion asuntoa asumistuen piiriin. Syynä oli se, että asunto oli alunperin tarkoitettu toimistotilaksi.

-Ei pienintäkään joustoa, ei pienintäkään inhimillisyyttä. Mun pitäis tässä kunnossa muuttaa johonkin Kelalle sopivaan asuntoon. Tässä kunnossa en pysty mitään muuttoja miettimään, Marstio totesi jutussa.

Hän valitteli sairauden vuoksi kulujensa kolminkertaistuneen.

Marstio esiintyi soolouransa lisäksi useissa yhtyeissä, muun muassa Harri Marstio ja Maanantai, Kultakurkut, Harri Marstio Duo, Pedro’s Heavy Gentlemen ja Harri Marstio Band. Marstiota jäivät kaipaamaan 18- ja 29-vuotiaat lapset.

Jaa

Kommentoi