Terveystalon muutamat asiakkaat joutuivat vastikään sähköiseen ajanvarauspalveluun kohdistuneen tietojenkalastelun kohteeksi. Asia on nyt korjattu. Mutta nyt Terveystalolla on uusia murheita.

-Kehotamme asiakkaitamme varovaisuuteen tietojensa jakamisen suhteen, Terveystalo informoi.

Terveystalon nimissä on nimittäin liikkeellä huijaussähköposteja, joissa kehotetaan asiakasta päivittämään omat tiedot heti tai mahdollisimman pian. Huijausviestissä saattaa olla myös linkki huijaussivustolle, joissa tietoja kysellään. Lisäksi Terveystalon nimissä tehdään myös huijaussoittoja ja lähetetään huijaustekstiviestejä.

-Pyydämme asiakkaitamme olemaan erityisen varuillaan tietojensa jakamisen suhteen. Mikäli saat epäilyttävän viestin, älä vastaa siihen tai klikkaa viestissä olevia linkkejä. Varo luovuttamasta mitään tietoja huijareille sähköpostitse, huijaussivustolla tai puhelimitse, Terveystalosta todetaan.

Se korostaa, että kuluneen viikon aikana lähetetyt asiakasviestit koskien sähköiseen ajanvarauspalveluun kohdistunutta tietojenkalastelua ja vahvan tunnistautumisen käyttöönottoa ovat Terveystalon oikeasti lähettämiä.

Tiesitkö että ikääntymismuutoksia voi hoitaa helposti, kivuttomasti ja edullisesti pistoshoidoin? Kysy rohkeasti suomalaiselta esteettiseltä klinikalta, Medical Clinic Luxilta. Katso tästä lisää.