Krokotiili-nimisestä huumausaineesta kirjoitettiin muutamia vuosia sitten paljonkin. Krokodil on kotitekoisen desomorfiinin venäläinen nimitys. Ainetta on esiintynyt nimenomaan Venäjällä ja siihen on kuollut tuhansia ja taas tuhansia huumausaineiden käyttäjiä.

Krokotiili ei ole kadonnut mihinkään. Sitä on raportoitu myös muualla maailmassa, esimerkiksi Yhdysvalloissa, jopa Suomessa. Kodittomuus ja köyhyys ja huumausaineen halpa hinta ajavat sen orjaksi.

Health24-lehti kirjoittaa krokotiilin olevan eittämättä maailman kamalin huume. Sen tekee vaaralliseksi muun muassa sen ”lihaa syövyttävä” ominaisuus.

Desomorfiini eli dihydrodesoksimorfiini on opiaattijohdannainen, joka on keksitty jo vuonna 1932 Yhdysvalloissa. Se on jopa kymmenen kertaa morfiinia voimakkaampaa. Sitä on käytetty aiemmin kipulääkkeenä.

Kotitekoinen desomorfiini eli krokodil sai alkunsa Siperiassa 18 vuotta sitten. Ainetta käyttävät tätä nykyä miljoonat ihmiset. Se saa riippuvaiseksi erittäin pian.

Krokodilin tekoprosessissa syntyy myrkyllisiä ja reaktiivisia sivutuotteita, ja lopputuloksena on desomorfiinia, jossa on joukossa epäpuhtauksina jodia, fosforia ja muita sivutuotteita, jotka ovat käyttäjälle tuhoisia.

Huumeen sisältämien epäpuhtauksien takia käyttäjälle tulee herkästi paiseita, tulehduksia ja iho voi mennä kuolioon. Erityisesti alaleuka alkaa hajota huumeeseen jääneen fosforin myrkyttämänä.

ETÄLÄÄKÄRI – edullinen ja aina lähelläsi, Klinikka Lux

Apteekkituotteet luotettavasta suomalaisesta verkkokaupasta – tilaa nyt.

Tämä huumausaine on suoraan helvetistä, mutta riippuvaiset käyttävät sitä halpuutensa vuoksi. Hinta on äärimmäisen kova, sillä yleensä koukkuun jää jo ensimmäisestä käyttökerrasta. Yleensä krokotiilin käyttäjät eivät elä vuotta, paria pitempään. Seuraavat kuvat eivät ole herkille: