Markun tarina on kertomus seksiaddiktiosta. 53-vuotiaan miehen kaksoiselämä ei ahdista häntä.

—-

Minua on aina häirinnyt se, että kun puhutaan pettämisestä, sanotaan että parisuhde ei ole kunnossa. Se voi ihan hyvin olla kunnossa. Minullakin se on kunnossa, ja ollut aina.

Olen ollut naimisissa 20 vuotta ja lapsia on. En vaihtaisi vaimoani mihinkään. Mutta silti petän häntä toistuvasti ja jatkuvasti ja salaa. Miksi? Siksi että olen seksiaddikti.

Hän tai aikuiset lapsemme eivät tästä tietenkään tiedä, ja menen salaisuuteni kanssa hautaan.

Olen miettinyt usein miksi petän. Kyllä minä sen tiedän. Olen aina ollut itsestäni epävarma, vaikka en sitä ulospäin näytä. Minua kiusattiin koko kouluaikani, koska näytin joidenkin mielestä vähän kummajaiselta; olen pienikokoinen, mieheksi vähän sellainen hippiäinen. En ollut tyttöjen seurassa suosittu, vaikka halut ne oli hiirelläkin. Kun sitten aikanaan löysin vaimoni ja perustin perheen, koin että jotain on jäänyt elämättä.

ETÄLÄÄKÄRI – edullinen ja aina lähelläsi, Klinikka Lux

Haen hyväksyntää, ja haen sitä seksin kautta. Kaupparatsun työssäni liikun paljon ympäri Suomen, ja koko seurustelumme ajan olen pettänyt vaimoani. Minulle toisen naisen kanssa sänkyyn pääseminen on eräällä tavalla hyväksyntä ja ”lunastus”, korkein lakipiste jonka voin miehenä saavuttaa. Sain hänen hyväksyntänsä, nyt voin olla siitä varma… Sitten voinkin jo keskittyä seuraavaan naiseen ja hänen pyydystämiseensä.

Apteekkituotteet luotettavasta suomalaisesta verkkokaupasta – tilaa nyt.

Seksiaddiktin ongelma on se, ettei hän välttämättä tiedosta addiktionsa olevan pahasta. Tämähän on hyvästä, niin minäkin ajattelen. Upeaa jännitystä ja seikkailua elämälle. En osaa ajatella että perheeni kärsii, koska se ei tiedä tästä. En ahdistu tekosistani, koska jotenkin pidän tätä käytöstäni terapeuttisena. Miksi siis omaterapia voisi olla vahingollista minulle?

Ymmärrän että vanhenen ja tulevaisuudessa voi olla hieman vaikeaa harrastaa tätä. Se vähän pelottaa, mitä sitten teen, mikä sitten eteen? Haluni ja riittämättömyyden tunteeni tuskin mihinkään katoavat. Olen miettinyt hakeutua terapiaan jossain vaiheessa vaikka puoliväkisin, ihan tulevaisuutta ajatellen. Tämä omaterapiani on kuin ampuisi vesipyssyllä nuotioon; ei se auta. Itse asiassa vesipyssyssä taitaa olla bensaa.

Palaan alkuun. Älkää ihmiset aina latteilko sanomalla että kun ihminen pettää, parisuhde ei ole kunnossa. On se. Meilläkin seksiä on viikottain ja menee muutenkin hyvin. Se mikä ei ole kunnossa on minä itse.

Tämä juttu on julkaistu sivustollamme aiemmin vuonna 2015