Mies tuli lääkärin vastaanotolle ja avasi suunsa – järkyttävä näky

6

Huumausaineet ovat aina vaarallisia, mutta jotkut aiheuttavat myös välittömiä elimellisiä tuhoja, ja varsin nopeastikin.

Brasilialaisen hammaslääkäriklinikan jakama kuva on pysähdyttävä. Vastaanotolle saapunut kokaiinia käyttävä mies on tuhonnut huumausaineella limakalvonsa ja kitalakensa. Siihen on tullut ammottava ja kivulias reikä.

Tämä ei ole epätavallista kokaiinin käyttäjällä. Altistukset ovat yksilöllisiä, mutta tässäkään ei ollut kyseessä mikään pitkä historia kokaiinin kanssa.

Mies aloitti käytön 20-vuotiaana. Tämä oli tulos vain viisi vuotta myöhemmin.

Kiinnostaako sinua tietää miten voi saada kaikki tuotteet aina ja ehdottomasti sillä halvimmalla hinnalla koko Suomessa? No klikkaa sitten tästä niin tiedät.

Jaa

6 kommenttia

 1. Olen ollut 29v perus piri nisti ja siihen kuului muutkin huumeet aloitin 11v pienillä niin noin 30 v minulla ei enää ollut yhtään hammasta ja tuli epileptisiä oireita ahdistusta ynm. Nyt kuivilla noin 6kk vasta mutta hyvä alku

 2. Nyt olisi tärkeetä alkaa tekeen eroa kannabiksen ja näiden oikeesti haitallisten substanssien välille. Itse olin 15v kun kiinnostuin kannabiksesta. Muut päihteet ei käyny mielessäkään, kunnes niiden käyttöä alkoin tulla vastaan kun pilveä ja muita aineita nykyisen lainsäädännön vuoksi on samassa paikassa myynnissä.
  No ei mennyt kauan kun alkoi vierestä katsoen ne muut roinat kiinnostaa nuorta poikaa. Ja nykyään olen metadon hoidossa…
  Nuoria jotka kiinnostuvat kannabiksesta voidaan pelastaa sortumasta muihin huumeisiin tekemällä selvä ero näiden aineiden vällle lainsäädännöllisesti kuin muutenkin.
  Myös huume hoitoon pääsyä täytyy helpottaa. Yleensä kun ovet hoitoon avautuvat on jo liian myöhäistä. Tarviiko sen mennä siihen pisteeseen että pitää olla korvaushoito lääkettä vailla? Eikö sitä apua voisi jo tarjota ennemminkin?
  Nyt järki käteen ja tunteet taustalle kun näistä asioista päätetään.

  • ThisIsBS on

   Täysin samaa mieltä, ite jos en olis invalidisoitunut olisin luultaviummin metiksel tai subulla.. eikä Suomen mittakaaval kolaa noin hyvin vedetä

 3. ThisIsBS on

  13 v alotin sekakäytön joista suurinosa kulu Amfetamiinii tykittäes, suonet jo kiittäny/kumartanu ittesä irti nyt 36v ja 3 hammasta vaan poistettu.. kyse on aineen epäpuhtaudesta yms paska.. paha sanoo tarkemmi, ei oo Suomes varaa vetää kolaa joka päivä ellei oo helvetin rikas. Kannabis EI vaikuttanut asiaan ainakaa negatiivisessti, päinvastoin vaan pikkemminkin autto tuosta muusta paskasta irti vaikka lääkärit sitä ei niinkään suvaitse, kyllähä se suuta kuivaa 🙂 mutta pirinpaska ne hampaat vei, huom 3.. sai aika nokkarikas elämä olla jos moisen reiän sai, itellä piikitys alko vasta 16v iässä mutta tietyt tahot tutustutti jo 14v pojanklopin amfetamiinin ihmeellisee maailmaan rahoittaakseen omaa käyttöä. Minun mielestä suotavampaa on dekriminalisointi, koska nuoresta päästä kärsi vanha raato, joka on tippunu yhteiskunnan kelkasta vastaavien uutisointien ja työpaikka-huumeseulojen takia. Suomessa olisi niin paljon tärkeämpiä asiopita ku antaa sakkoja saati pidättää käyttäjiä. Kuinka päättäjät ite päissää sekoilee, tekee sisäkauppadiilejä, kun ei niitä kukaa valvo. Vaa VHL-jumppereissa pidetään väliinputoajat. Ja kerran ku saat nistileiman, ei sua koskaa katota terveeksi.. täl jäbäl ny kitalaen vekkii mukaalasematta hommat suht kunnos ku näyttää olevan valkokultaa tms hampaanpaikkoin. Herätkää hei se on jo 2020 sit yhä halutaa joku ennen ns Jumalan luomia lakeja maassa kasvanu paukkurehu pitää pahana.. Sietäs Suomen saada kunnon sanktio siitä.. Loppu Portugalin mallista voi tulla ku musta aika jättää. siihe asti Imen ja puhallan 🙂 Hävettää kuinka tääl yhä uskotaan porttiteoriaan.. mul ei oo ku pari kaverii käyttäjist elossa jotka on sen mukaa siirtyny kamasta toisee, suurin osa mun tavalla siirtyneistä on mullan alla. Jokainen joka ei allekirjoittanu kk2020 vetoomusta sais tuntee piston sydämes, sillä asia ku ei mee läpi, nii ei se helpotakkaa pahemmin tulevia sukupolvia. Ite oon jo invaliidi noilt ränniputkivuosiltani, mitä se ei antanu mut paljo otti, jos olis kannabis ollu junnun vaihtoehto en dokais ja söis lääkkeit niinku nykyää.. Mikä on sosiaalisesti hyväksyttävää kun lailliset aineet käytös.

 4. ThisIsBS on

  Täysin samaa mieltä, ite jos en olis invalidisoitunut olisin luultaviummin metiksel tai subulla

Kommentoi