Mikrofalloksesta kärsivä Tarmo saa avun leikkauksesta

0

Tarmo kertoi joulukuussa tarinansa Terveyden Asialla -sivustolla. Hän on kärsinyt koko ikänsä pienipeniksisyydestä, jonka virallinen nimi on mikropeniksisyys. Mikropenis (mikrofallos) on miehellä, jonka siitin jää erektiossa vain noin seitsemänsenttiseksi tai sen alle.

Tarmon miehuus on vain noin kolmesenttinen. Hän on haaveillut kirurgisesta operaatiosta, jolla peniksen mittaa voitaisiin suurentaa, mutta ei ole koskaan rohjennut kysymään asiaa. Rahatkin olisi varattuna operaatioon.

Terveyden Asialla päätti auttaa Tarmoa ja selvittää, voidaanko peniksenpidennysleikkaus suorittaa, toisin kuin Tarmo itse ymmärtää, näin pienestä peniksestä kärsivälle miehelle. Tarmolla on ollut käsitys, että suurennuksia tehdään paljon isommalla varustetuille, jolloin peniksiin saadaan muutama sentti lisämittaa.

Suomessa pidennysoperaatioita on tehty muun muassa The Look -klinikalla. Siellä tutustuttiin Tarmon tilanteeseen ja vahvistetaan, että pidennys on täysin mahdollinen myös Tarmon tapauksessa.

Varsinaisesti siittimen pidentäminen ei kirurgisesti ole mahdollista. Peniksen näkyvää osaa voidaan kuitenkin manipuloida pidentämällä jännekalvoa, jolla se on kiinni häpyalueen lihaskalvosta. Näin voidaan saavuttaa maksimaalisesti noin neljän sentin lisäpituus.

Tämän lisäksi pituutta voidaan saada aikaan madaltamalla häpykumpua poistamalla ihonalaista rasvaa siittimen tyvestä.

Tarmo aikoo harkita leikkausta tänä keväänä.

-Olihan tämä paras uutinen ikinä. Eipä tarvitse enää uimahallissakaan hävetä katkarapua. Ja jos sitä vielä joskus naisenkin itselleen saisi, Tarmo naurahtaa.

-Olen kyllä valmis antamaan aiheesta jutun, kun tässä leikkauspöydälle asti päästään, Tarmo lupaa.

mikropenis

Tarmon aiempi tarina täällä

Kuvituskuva

Contact lens sale

Jaa

Kommentoi