Sanooko neljäs kerta toden. Sitä lymfoomaa julkisesti sairastava televisiopersoona Janita Lukkarinen toivoo.

Hänen äitinsä Jaana on postannut Meilahden syöpäosastolta Helsingistä kuvan, jossa Janita on ollut dreenioperaatiossa. Dreeni on poistoputki, jolla johdetaan Janitan tapauksessa ylimääräistä nestettä vatsaontelosta pois.

Operaatio on epäonnistunut viime aikoina hänen kohdallaan jo kolme kertaa. Nyt oli käsillä neljäs.

Kuvassa äiti ja Jaana poseeraavat hengityssuojainten kanssa. Saattohoidossa Terhokodissa jo pian kolme kuukautta ollut Janita joutuu suojautumaan koronaviruspandemian vuoksi erityisen tarkasti ulkomaailmassa. Hän jos kuka kuuluu lymfoomapotilaana riskiryhmään.

Janita sanoo pelkäävänsä koronaa.

-Mua on pelottanut ainakin koronavirus, koska se vain leviää, onneksi me ollaan täällä aika lailla kuin pankkiholvissa turvassa, eikä meillä ole ollut edes epäilyksiä. Eniten mua henkilökohtaisesti ainakin pelottaa virus, koska se on aika arvaamaton ja mun perussairaudella en tiedä, jaksaisiko mun kroppaa virusta. Mitä se virus sitten tekee, miten se toimii kehossa ja mikä se sen funktio on. Nämä asiat mietityttävät ja saavat varpaisilleen, Janita kirjoittaa blogissaan.

Poista 1-3 luomea nopeasti ja turvallisesti radioaaltoveitsellä lääkärin tekemänä. Varaa aika Medical Clinic Luxista.

Aivan totta, nainen on viime aikoina alkanut kirjoittaa omaa blogia nimeltä Cancerfighter eli Syöpäsoturi. Blogin löytää täältä.

Apteekkituotteet luotettavasta suomalaisesta verkkokaupasta – tilaa nyt.