SOK ja Lidl vetävät erän lohta pois myynnistä. Jos ostit, ei kannata syödä vaan palauttaa kauppaan. Tästä on kyse:

SOK vetää pois markkinoilta tuotteen Rainbow Savustettu Kirjolohifileepala. Tuotteen EAN-koodi on vaihtuva, koska noin 250 gramman tuotepakkaus on vaihtuvapainoinen. EAN-koodin alkuosa on kuitenkin 239303700—-.

Takaisinveto koskee erää, jonka viimeinen käyttöpäivä on 29.11.2019. Tuotteen valmistuttaja on SOK ja valmistaja Kalaneuvos Oy (Suomi). Takaisinveto ei koske muita tuotepäiväyksiä.

Tuotteita on myyty seuraavissa S-ryhmän myymälöissä: Prisma, S-market, ABC-market, Sale, Alepa ja Sokos.

Osassa kyseistä erää on tapahtunut virhe kypsennysprosessissa, minkä vuoksi tuote saattaa olla kypsynyt vain pinnalta. Varotoimenpiteenä kaikki yllä mainitulla päiväyksellä merkityt tuotteet vedetään pois markkinoilta.

Kuluttajia pyydetään hävittämään tuote. Rahat saa takaisin tuotteen etikettiä vastaan.

Lidl taas on poistanut myynnistä erän Isokari savukirjolohifileetä valmistuksessa tapahtuneen virheen takia. Kala ei välttämättä ole kypsentynyt sisältä kunnolla.

Takaisinveto koskee ainoastaan tuote-erää, jonka viimeinen käyttöpäivä on 29.11.2019. Tuotetta on myyty kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä.

Kuluttajia pyydetään jättämään tuote käyttämättä. Asiakkaat voivat halutessaan palauttaa virheellisen tuotteen mihin tahansa Lidl-myymälään, jossa tuotteen hinta hyvitetään.

Tuotteen nimi on Isokari savukirjolohifilee, noin 750 g, erätieto: 603154.

Alla tuotekuvat