Ostitko tämän Rainbow-pakasteen – voi aiheuttaa allergisen reaktion

0

SOK kertoo vetävänsä pois markkinoilta pakasteaterian varotoimenpiteenä.

Kyseessä on Rainbow Sweet & Sour Chicken 350 g -pakasteateria. Syynä takaisinvetoon on se, että osaan tuote-erää on valmistusvaiheessa sekoittunut toisen tuotteen Panang Curry -kastiketta. Kyse on yksittäisistä pakkauksista.

Kastike sisältää anjovisuutetta, jota ei ole mainittu pakkauksessa. Tuote saattaa aiheuttaa oireita kala-allergisille. Muille tuote on turvallinen käyttää.

Tuotteen EAN-koodi on 7340011474272 ja tuotteen pakkauskoko 350 g. Takaisinveto koskee vain eräkoodia 0562198 B06 parasta ennen -päiväyksellä 17.07.21. Takaisinveto ei koske muita eräkoodeja (B01 – B05).

Tuotteita on myyty S-ryhmän S-market-, Prisma-, Sokos-, Alepa- ja Food Market Herkku -myymälöissä.

Tiesitkö että ikääntymismuutoksia voi hoitaa helposti, kivuttomasti ja edullisesti pistoshoidoin? Kysy rohkeasti suomalaiselta esteettiseltä klinikalta, Medical Clinic Luxilta. Katso tästä lisää.

Virheellisen tuotteen tyhjä pakkaus pyydetään palauttamaan ensisijaisesti ostopaikkaan tai omien yhteystietojen ja tilitietojen (IBAN-numero ja tilinhaltijan nimi) kanssa postimaksutta osoitteeseen: S-Kuluttajaneuvonta, tunnus 5020470, 00003 VASTAUSLÄHETYS. Ostos hyvitetään.

 

Jaa

Kommentoi