Kaupallinen yhteistyö: Valo
Varsinkin syys- ja talviaika sekä joulu ovat aikaa, jolloin monen ihmisen yksinäisyys korostuu. Ihmisellä on ikävä toisen luo, kuten vanhassa, tutussa laulussa todetaan.

Porilainen Kaija-Leena kertoi omista kokemuksistaan jutussamme marraskuussa.

-Olisi kiva löytää vielä elämänkumppani, kun ei tuota ikää nyt niin kamalasti vielä ole. Eikähän se ole iästä kiinni. Elämäntoveri. Kaveri.

-Sellaisen löytäminen vain ei tunnu olevan kovin helppoa. Kertokaas mistä sellaisen voi löytää? Mistä te olette löytäneet? Kirjeenvaihtoilmoituksia ei enää oikein ole. Nettiin olen tutustunut ja se on tuttu, mutta koen jotenkin vieraaksi hakea sitäkään kautta.

Niinpä. Monet internetin seuranhakupalveluista ovat joko epäluotettavan oloisia tai kalliita myös liian pinnallisia. Niissä korostuu ihmisen ”markkina-arvo”, eivät niinkään hänen oikeat arvonsa ja ominaisuutensa.

Nyt tähän on tullut muutos: Valoa on luvassa!

Mikä Valo on?

Valo on Suomen nopeimmin kasvava deittipalvelu, jossa etsitään kumppania aivan tosissaan.

Valo-sovellus yhdistää ihmiset, jotka etsivät kristilliset arvot jakavaa elämänkumppania. Valo on kristilliset arvot omaava, mutta ei uskontoihin sitoutunut deittipalvelu. Sovellus on suunniteltu siten, ettei kumppanin valinta olisi yhtä pinnallinen prosessi kuin tavallisissa deittisovelluksissa. 

Valo kannustaa ihmisiä selvittämään toisesta elämäntyylit, arvot ja odotukset tulevaisuudelta ennen suunnitelmia sitoutumisesta. Valo-sovellus erottuu käyttäjäkuntansa suhteen muista deittisovelluksista: Suomessa sovelluksen yli sadastatuhannesta käyttäjästä 94 prosenttia etsii pysyvää parisuhdetta.

Ehkä sinunkin on aika astua Valoon. Tutustu tästä Valoon!