Kirjailija, tutkija ja tohtori Panu Rajala vahvistaa Seiska-lehdelle vaimonsa Marja Norhan kuolleen lauantaina. Hän oli kuollessaan 59-vuotias.

– Ikävä kyllä hän kuoli lauantaina äkilliseen aivoverenvuotoon, Rajala toteaa lehdelle ja toteaa asian olevan kova isku.

– Meidän piti elää vielä rauhallista vanhuutta yhdessä, Rajala, 75, sanoo lehdelle.

Norha sai sairauskohtauksen jo perjantaina.

– Kotona rauhallisesti elettiin perjantai-iltaa. Se tuli fraasin omaisesti kuin salama kirkkaalta taivaalta, Panu Rajala kertoo Iltalehdelle puhelimitse. Hän kertoo Marjan olleen hänen suuri rakkautensa.

Pari oli naimisissa 14 vuotta, mutta seurusteli kauemmin.

Norha kärsi Rajalan mukaan terveysongelmista. Rajala kirjoitti viime vuonna vaimonsa saaneen komplikaatioita sydänoperaatiossa, jossa oli tarkoitus hoitaa eteisvärinää.

– Itse operaatio sujui kokeneiden kardiologien käsissä hyvin, mutta sen jälkeen sattui tuiki harvinainen komplikaatio, minkä vuoksi rouvan oleskelu sairaalassa venyi. Itse asiassa Marja oli varsin kovilla ja kävi pari kertaa Manalan portilla, Rajala kirjoitti blogissaan.

Panu Rajala jäi nyt toistamiseen leskeksi. Ensimmäisen kerran näin tapahtui vuonna 1988, kun hänen puolisonsa Elina ylivakeri menehtyi. Rajala on ollut naimisissa myös laulaja Katri Helenan kanssa vuosina 1997-2004.

Kuva: Facebook

Kuvassa voi olla 4 henkilöä ja hymyilevät ihmiset