Pearling-trendistä varoitellaan

0

Pearling on trendi, joka arvellaan olevan kotoisin Aasiasta. Se on levinnyt viime vuosien aikana myös muualle, ensin Yhdysvaltoihin, sitten Eurooppaan. Nyt trendistä katsotaan aiheelliseksi varoitella asiantuntijan suulla.

Mistä pearlingissa on kysymys? Pearl tarkoittaa helmeä. Eräänlaisia istutteita eli helmiä asennetaan peniksen varteen – kyse on siis intiimikirurgiasta.

Pearling-ihonmuokkauksella miehet tavoittelevat täydellisen rakastajan ilmentymää. Intentiona on tarjota naiselle seksuaalista nautintoa luomalla siittimeen keinotekoisia nystyröitä.

Ilmiötä on nyt käsitelty hiljattain monissa eri yhteyksissä, ja muun muassa International Journal of Emergency Medicine -julkaisussa. Lävistyksiin liittyy paljon riskejä.

siitin_pearl

Yhdysvaltain Illinoisissa SIU Healthcare -klinikalla työskentelevä erikoislääkäri Tobias Köhler ei juurikaan näe trendissä hyviä puolia. Hän pitää ilmiötä suorastaan vaarallisena miehen sukuelimelle.

-Implantti saattaa aiheuttaa tulehduksia, mutta myös peniskipua ja muita toiminnallisia häiriöitä. Erektio-ongelmat eivät ole poissuljettuja nekään, Köhler toteaa.

Jaa

Kommentoi