Petän vaimoani – parisuhteessa ei ole vikaa, olen addikti

1

Markun tarina on kertomus seksiaddiktiosta. 53-vuotiaan miehen kaksoiselämä ei ahdista häntä.

—-

Minua on aina häirinnyt se, että kun puhutaan pettämisestä, sanotaan että parisuhde ei ole kunnossa. Se voi ihan hyvin olla kunnossa. Minullakin se on kunnossa, ja ollut aina.

Olen ollut naimisissa 20 vuotta ja lapsia on. En vaihtaisi vaimoani mihinkään. Mutta silti petän häntä toistuvasti ja jatkuvasti ja salaa. Miksi? Siksi että olen seksiaddikti.

Hän tai aikuiset lapsemme eivät tästä tietenkään tiedä, ja menen salaisuuteni kanssa hautaan.

Olen miettinyt usein miksi petän. Kyllä minä sen tiedän. Olen aina ollut itsestäni epävarma, vaikka en sitä ulospäin näytä. Minua kiusattiin koko kouluaikani, koska näytin joidenkin mielestä vähän kummajaiselta; olen pienikokoinen, mieheksi vähän sellainen hippiäinen. En ollut tyttöjen seurassa suosittu, vaikka halut ne oli hiirelläkin. Kun sitten aikanaan löysin vaimoni ja perustin perheen, koin että jotain on jäänyt elämättä.

Haen hyväksyntää, ja haen sitä seksin kautta. Kaupparatsun työssäni liikun paljon ympäri Suomen, ja koko seurustelumme ajan olen pettänyt vaimoani. Minulle toisen naisen kanssa sänkyyn pääseminen on eräällä tavalla hyväksyntä ja ”lunastus”, korkein lakipiste jonka voin miehenä saavuttaa. Sain hänen hyväksyntänsä, nyt voin olla siitä varma… Sitten voinkin jo keskittyä seuraavaan naiseen ja hänen pyydystämiseensä.

Seksiaddiktin ongelma on se, ettei hän välttämättä tiedosta addiktionsa olevan pahasta. Tämähän on hyvästä, niin minäkin ajattelen. Upeaa jännitystä ja seikkailua elämälle. En osaa ajatella että perheeni kärsii, koska se ei tiedä tästä. En ahdistu tekosistani, koska jotenkin pidän tätä käytöstäni terapeuttisena. Miksi siis omaterapia voisi olla vahingollista minulle?

Ymmärrän että vanhenen ja tulevaisuudessa voi olla hieman vaikeaa harrastaa tätä. Se vähän pelottaa, mitä sitten teen, mikä sitten eteen? Haluni ja riittämättömyyden tunteeni tuskin mihinkään katoavat. Olen miettinyt hakeutua terapiaan jossain vaiheessa vaikka puoliväkisin, ihan tulevaisuutta ajatellen. Tämä omaterapiani on kuin ampuisi vesipyssyllä nuotioon; ei se auta. Itse asiassa vesipyssyssä taitaa olla bensaa.

Palaan alkuun. Älkää ihmiset aina latteilko sanomalla että kun ihminen pettää, parisuhde ei ole kunnossa. On se. Meilläkin seksiä on viikottain ja menee muutenkin hyvin. Se mikä ei ole kunnossa on minä itse.

”Olen 18-vuotias tyttö ja seksi ällöttää minua”

Kerro meille tarina!

Jaa

1 kommentti

  1. Oiskonoin on

    Pohjustus.. . Kaadoin vuodessa yli 90 naista. Vasta täysin jalat alta vienyt nainen sai tuon loppumaan. 8v on mennyt saman naisen kanssa ilman muita. Uskon että mennään loppuun asti.

    Olen analysoinut mistä tuo aktiivisuus johtui ja tullut siihen tulokseeen että itsetuntoa piti boostata.

    Olen kanssa nuorena ollut kiusattu ja naispiireissä en mitenkään suosittu. 30v kun plaksi alkoi käydä elämäntapa muutoksien jälkeen, jokainen kaato lisäsi tyytyväisyyttä itseeni. Samalla tunsin syyllisyyttä naisten puolesta.

    Uskon että parisuhteesi vaimoon ei ole niin kunnossa kuin luulet. Jos olisi niin luulisi vuosien paneminen jo korjanneen omat taakkasi. Itsellä riitti jo pari vuotta siihen että tajusin olevani haluttava ja alemmuuskompleksit ovat turhia.

Kommentoi