Poliisi julkaisi järkyttävän listan – tämä ilmiö pelottaa

2

Poliisi on julkaissut listan, joka saa kavahtamaan. Ilmiö voi koskettaa ketä tahansa tiellä liikkujaa mahdollisen onnettomuuden muodossa. Sivulliset voivat joutua kärsimään piittaamattomuudesta. Näin lista viikonlopulta kuuluu:

Turun poliisin viikonloppu antaa suoranaisen näköalapaikan siihen millainen on tämän päivän päihtymysrikos liikenteessä.

Perjantaina vajaa nelikymppinen mies puhalsi nolla promillea, mutta huumepikatesti värähti. Mies oli jo aiemmin menettänyt ajo-oikeutensa.

Lauantaina kiinni jäi 19-vuotias mies. Hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen.

Lauantaina satimeen jäi niin ikään 34-vuotias mies. Hän oli myös ajokiellossa valmiiksi. Hän hönkäisi nollat mutta huumeseula värähti.

Lauantaina 32-vuotias mies oli ajokiellossa. Häneltä löytyi huumausainetta. Hän puhalsi myös liki kaksi promillea.

Lauantaina 26-vuotias jäi taas kortitta-ajosta kiinni, tämä oli kahdeksas kerta vuoden sisään. Huumepikatesti vilkkui punaista.

Lauantaina 28-vuotias puhalsi alkometriin nollat. Huumepikatesti oli kuitenkin positiivinen opiaateille. Tämän lisäksi mies oli jo valmiiksi ajokiellossa.

Sunnuntaina autolla oli liikenteessä 19-vuotias. Hän oli ajokiellossa. Huumeseula värähti.

Poliisi törmää tien päällä jatkuvasti enenevästi huumekuskeihin. Heitä myös leimaa se, etteivät ajokiellot pidättele toimintaa mitenkään.

Tiesitkö että ikääntymismuutoksia voi hoitaa helposti, kivuttomasti ja edullisesti pistoshoidoin? Kysy rohkeasti suomalaiselta esteettiseltä klinikalta, Medical Clinic Luxilta. Katso tästä lisää.

Jaa

2 kommenttia

  1. Kun tuo huumeilu on niin kivaa nykyhallituksen mukaan, niin eiköhän samalla laillisteta pöllyssä ajeleminen, kun kuitenkin ajelevat ja ajelevathan nekin jotka eivät kamoissaan ole?

  2. kyllä ei uskalla enää autolla lähtee.on sielä sen näköstä menoo ja ohitusta,ei siinä kuskin päätä palella,miten ne huumeet pääsee käyttäjille,eikös tulli ja poliisi vahdi .ja sitten rangaistus pitää olla niin kova,ettei rattiin nousta.
    raiskaajat huumejengi ,rattijuopot on ottaneet vallan Suomessa poliisi vaan kitisee kun ei ole lainvoimaa takana.kohta kansalaiset vaatii niinkun amerikassa,aseenkantolupaa,että on millä puolustaa itseään.tähän on tultuRAJATAUKIPOLITIIKALLA.Onnellisten ihmisten maa.SUOMI

Kommentoi