Poliisi on tiedottanut tänään, että Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla on viikon sisällä kuollut kaksi henkilöä ja kolme joutunut sairaalahoitoon epäillyn myrkytyksen takia. Poliisi tutkii tapauksia ja kuolemansyitä.

Tämänhetkisten tietojen mukaan vaikuttaa vahvasti siltä, että myrkytys on johtunut huumeiden tai huumaavien lääkkeiden käytöstä.

Poliisi varoittaa kansalaisia käyttämästä tuntemattomia aineita. Sen lisäksi että se voi olla laitonta, on myös todennäköistä, että tällä hetkellä on tarjolla hengenvaarallisia huumausaineita ja lääkkeitä.

Poliisi kaipaa tietoja siitä, mitä aineita on tällä hetkellä myynnissä ja kuka niitä kauppaa. Jos joku on viime aikoina saanut myrkytysoireita käytettyään huumeita tai lääkkeitä, olisi tämäkin tieto tärkeä poliisille. Vihjeet, myös anonyymit, voi ilmoittaa poliisille puhelimitse numeroon 0295 440 513 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Tiesitkö että ikääntymismuutoksia voi hoitaa helposti, kivuttomasti ja edullisesti pistoshoidoin? Kysy rohkeasti suomalaiselta esteettiseltä klinikalta, Medical Clinic Luxilta. Katso tästä lisää.