Ruokavirasto on kertonut takaisinvedosta.

Kyseessä on valmistaja Semperin tuote. Tuotteen nimi on Trio aamiaisleipä, 300 g ja takaisinveto kohdistuu tuotteen kolmeen erään.

Ne ovat: parasta ennen 08.06.2023, 04.07.2023 ja 09.07.2023. 

Valmistajan mukaan kyseisiin valmistuseriin on käytetty kurpitsansiemeniä, joiden joukossa on todettu olleen myös pieniä kiviä.

Esipaistettujen Trio Aamiaisleipien tuote-eriä on ollut myynnissä K- ja S-ryhmien suurimmissa myymälöissä helmikuusta 2023 alkaen.

Kuva tuotteesta alla:

Mainos
Oletko kuullut jo Valosta?

Valo on Suomen nopeimmin kasvava deittipalvelu, jossa etsitään kumppania aivan tosissaan.

Valo-sovellus yhdistää ihmiset, jotka etsivät kristilliset arvot jakavaa elämänkumppania. Valo on kristilliset arvot omaava, mutta ei uskontoihin sitoutunut deittipalvelu. Sovellus on suunniteltu siten, ettei kumppanin valinta olisi yhtä pinnallinen prosessi kuin tavallisissa deittisovelluksissa. 

Valo kannustaa ihmisiä selvittämään toisesta elämäntyylit, arvot ja odotukset tulevaisuudelta ennen suunnitelmia sitoutumisesta. Valo-sovellus erottuu käyttäjäkuntansa suhteen muista deittisovelluksista: Suomessa sovelluksen yli sadastatuhannesta käyttäjästä 94 prosenttia etsii pysyvää parisuhdetta. Ehkä sinunkin on aika astua Valoon. Tutustu tästä Valoon!