Viihde-elämän vaikuttajat ovat ottaneet osaa suositun ”ysäriyhtyeen”, Cappellan, riveissä toimineen Marcus Birksin menehtymiseen. Kuoleman vahvistaa hänen Lis-vaimonsa. Asiasta kirjoittaa Suomessa muiden muassa Iltalehti.

Dancemusiikkia esittänyt Birks kuoli koronatautiin vain 40-vuotiaana. Hänen Cappella-yhtyeessä laulava vaimonsa on paraikaa raskaana.

Birks tuli tunnetuksi koronarokotuksen vastustajana. Hän ei ottanut rokotusta. Hän sai vakavan koronataudin ja sairaalassa hänen mielensä rokottamisesta muuttui.

Birksiä hoidettiin teho-osastolla.

Birks kertoi ennen kuolemaansa päätyneensä rokotevastaisuuteen sosiaalisen median ja salaliittoteorioiden pohjalta.

Lis-vaimo on kirjoittanut sosiaaliseen mediaan Cappella-yhtyeen faneille koskettavan kirjoituksen:

Kipu, jonka tunnen kirjoittaessani, on sietämätön, sydämeni on revitty, sieluni ja maailmani on täysin särkynyt.
Mieheni, paras ystäväni, sielunkumppanini, Marcus kuoli eilen aamulla. Olemme olleet yhdessä yli puolet elämästäni 16-vuotiaasta lähtien, ja naimisissa 10 vuotta, ja olen rakastanut häntä ja työskennellyt hänen kanssaan yhdessä koko 17 vuoden ajan.
Tein hänelle lupauksen, että kerron poikavauvallemme päivittäin kuinka paljon hän rakastaa häntä, kuinka erityinen hän on ja kuinka hän olisi ollut/on paras isä, jonka poika voisi koskaan toivoa.
Sydämeni on täysin repäisty paikoiltaan, enkä tiedä, miten minun pitäisi käsitellä tällaista kipua ja surua, mutta tieto siitä, että kasvatan osan hänestä sisälläni auttaa minua läpi tämän sydäntä särkevän ajan.
Haluan kiittää teitä kaikkia ystävällisistä sanoistanne ja tuestanne viime viikkoina. Marcus oli todella hämmästynyt siitä, kuinka moni teistä lähetti rakkautensa hänelle.
Tiedä, että olen vastaanottanut viestisi ja olen lukenut ne, mutta en vain pysty vastaamaan, mutta lohduttavat sanasi merkitsevät myös minulle paljon.
Hän oli mitä uskomattomin ihminen, huolehtiva, rakastava, uskollinen, epäitsekäs mies, ja hän halusi vain auttaa niin monia ihmisiä kuin pystyi, joka jo itsessään osoitti, kuinka puhdas sydän ja sielu hänellä oli.
Marcus, haluan kiittää sinua siitä, että sait minut tuntemaan itseni täysin rakastetuksi. Minä ja sinä ikuisesti, sanoit minulle aina. 
En sano hyvästit, koska näemme toisemme uudelleen. Olemme jälleen yhdessä, lupaan sinulle. Tulen aina olemaan rakas vaimosi, paras ystäväsi ja sielunkumppanisi, Lis