Seiska: Syöpä leviää nopeasti eikä sitä voi parantaa – tv-kasvo Janita Lukkarinen sai eilen lopulliset uutiset

4

Televisiosta tuttu Janita Lukkarinen, 26, odotti maanantaita toiveikkaana, koska lisätutkimusten jälkeen hän sai tuoretta tietoa sairaudestaan. Syöpä ei ollut reagoinut sytostaatteihin ja niiden antaminen oli päätetty lopettaa.

Nyt Janita toteaa Seiskalle lääkärin kertoneen lohduttomat uutiset. Lymfoomaa ei voida parantaa. Ainoastaan kipuja voidaan lievittää.

– Olen ihan sokissa. Kasvain kasvaa aktiivisesti sisälläni, eikä sille ole tehtävissä mitään, Janita sanoo lehdelle.

Imusolmukesyöpä on niin kutsuttu 4. tason lymfooma, eli syöpä on levinnyt laajasti imusolmukkeiden ulkopuoliseen kudokseen.

Janita Lukkarinen kertoo ottaneensa joitakin päiviä sitten aikuiskasteen.

Jaa

4 kommenttia

 1. Rukoilen Janita, että saisit kokea ylimaallista rauhaa, lepoa ja iloa tässä tilanteessa. Jeesukseen Vapahtajaan uskova ei koskaan kuole. Jos ajallisen aika on päättyä niin ovi avautuu todelliseen Elämään. Kun Jeesus tulee toisen kerran, hän luo myös uuden kirkastetun ruumiin. Kaikki merkit viittaavat siihen että Jeesus Kristus tulee pian ja hakee omansa kotiin. Jumalla on mahdollisuus kohdata sinua myös parantavalla voimalla.

  • Marisa Oittinen on

   Mutta Kaija , mitä jos ei usko jeesukseen eikä huru-ukkoon ?
   Joutuuko ihan helvettiin ?

 2. Rukoilen Janita, että saisit kokea ylimaallista rauhaa, lepoa ja iloa tässä tilanteessa. Jeesukseen Vapahtajaan uskova ei koskaan kuole. Jos ajallisen aika on päättyä niin ovi avautuu todelliseen Elämään. Kun Jeesus tulee toisen kerran, hän luo myös uuden kirkastetun ruumiin. Kaikki merkit viittaavat siihen että Jeesus Kristus tulee pian ja hakee omansa kotiin. Jumalla on mahdollisuus kohdata sinua myös parantavalla voimalla.

 3. Anna-Liisa on

  Marisa, kyllä kai Janita uskoo, kun on käynyt kasteellakin. Toivon ja rukoilen sinulle, Janita Jeesuksen läsnäoloa, rauhaa ja Jumalan siunausta. Sinulla on toivo, mitä monella ei nyky-Suomessa enää ole.

Kommentoi