Syöpää sairastavan Janita Lukkarisen vointi on taas muutama päivä sitten huonontunut ja hän on joutunut sairaalahoitoon. Janita on kertonut kuulumisiaan someseuraajilleen.

-Mun uniformu vaihtui taas tuttuun, melkein jo turvalliseksi tulleeseen sairaalanpyjamaan, Janita viestittää.

Nainen kertoi muutama päivä sitten, että TT-kuvat on otettu ja hän odottaa radiologin lausuntoa.

-Vielä ei olisi mitään akuuttia hoitoa vaativaa löytynyt, mutta mä tiedän jo tän. Olen oksentanut sunnuntaista lähtien kaiken, se kielii jostakin vakavammasta, niin kuin se joka kerta tekee. Mutta jälleen olen vahvempi, kestän kaiken, enkä itke, vaan hymyilen jokaiselle, olen kohtelias ja kiitän kaikesta. Jopa siitä kanyylista, joka ei mennytkään suoneen. Jumala siunaa mua, ole kiltti, älä anna mun kärsiä enempää, tai ota mut Isä jo viimein sun luoksesi, Janita kirjoittaa.

Janita Lukkarinen sairastui syöpään toissa kesänä. Lymfoomaa on hoidettu muun muassa sädetyksin.