-En juonut limpparia kolmeenkymmeneen päivään nähdäkseni mitä tapahtuu, nuori tyttö kertoo verkkoseuraajilleen.

Limonadi on aina ollut hänelle heikkous. Kun hän aloitti työskentelyn pikaruokapaikassa, siitä tuli suoranainen vitsaus. Hän joi sitä jatkuvasti ja korvasi sillä myös aterialla aiemmin juomansa veden.

Kuukausi sitten hän otti työkavereiltaan haasteen vastaan – luopua limsasta kuukaudeksi. Hän halusi nähdä, onko sillä joitakin vaikutuksia hänen terveydentilaansa ja ihoonsa.

-Tunsin olevani hidas. Minulla oli finnejä ja epätasaisuuksia ihossa. Ihoni oli kalpea ja silmänaluseni olivat tummia. Minulla oli myös jo hieman silmäpusseja.

Ensimmäinen limsapaastopäivä oli helppo, ehkä jo työkiireiden takia. Toisena päivänä vaivasi jo armottomat vieroitusoireet, kuten päänsärky. Neitokainen päätti juoda hieman teetä saadakseen kofeiinia.

-Neljäntenä päivänä naamani räjähti ja alkoi kukkia. Tuntui kuinka vesi virtasi kehoni läpi puhdistaen myrkkyjä. Niin minulle sanottiin ja siltä se tuntuikin.

Viikon päästä neitokainen huomasi kuitenkin ihmeellisiä muutoksia. Hän ei ollut enää niin väsynyt aamulla. Hänen ei tehnyt mieli napostella töissä ja vapaa-ajalla. Hän joi enemmän vettä. Viikkojen kuluessa näpyt pienenivät ja tilalle tuli puhtaampi ja sileämpi iho. Silmäpussit katosivat, mustat silmänaluset katosivat.

-Ja vaikka en tehnyt muutoksia muuhun ruokavaliooni tai liikuntaan, painoni tippui, teini kertoo.

Kuukauden kuluttua hän oli suorastaan innoissaan. Ensimmäisen kerran hän oli tyytyväinen kuvaansa ilman meikkiä. Ja hän oli säästänyt huikean summan rahaa. Toista sataa dollaria, jotka olivat menneet hissukseen limppareihin.

-Ihoni ei ole enää kalvakka ja väritön, se hehkuu. Turvotus on poissa. Voin suositella tätä kaikille, hän toteaa verkkoon Reddit-käyttäjänä lisäämässään tarinassa.

Kuvaa voi suurentaa klikkaamalla.

vesikuva_reddit