Tiedotus arvontapalkinnoistamme

0

Hyvinvointisivustomme järjestää usein arvontoja, joissa palkintoina on esimerkiksi hedelmäkorilahjakortteja, hyvinvointikirjoja, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tavarapalkintoja – joskus jopa kokonaisia mökkiviikonloppuja koko perheelle.

Ilmoitamme Facebook-arvontojen voitoista mahdollisimman laajasti ja näkyvästi (tämä on joskus jopa närkästyttänyt joitakuita) ja AINA myös voittajalle itselleen.

Tästä huolimatta palkintoja jää joskus lunastamatta. Kannattaa siis aina lukea Facebook-viestinsä tarkkaan, sillä Facebook-arvontaan osallistumisen voitostakin ilmoitetaan luonnollisesti Facebookissa, eikä millään muulla tavalla.

Jos palkintoa ei lunasteta kuukauden (1kk) aikana, voitto raukeaa ja palkinto siirtyy uudelleen arvottavaksi. Jokainen ymmärtänee tämän: emme voi pitää palkintoja hyllyillämme pölyttymässä, eikä se ole tarkoituksenmukaistakaan. Lahjakorttejakaan ei voi päästää vanhenemaan. Aivan kuten lottoarvonnassakin, sielläkin jättipotti palautuu uuteen arvontaan, ellei sitä lunasteta.

Palkinnon lunastaminen tarkoittaa, että voittaja ilmoittaa lähetysosoitteensa meille kuukauden sisällä palkinnon voittamisesta. Muussa tapauksessa palkinto arvotaan uudelleen, eikä valitusoikeutta ole.

Jaa

Kommentoi