Seksikäyttäytyminen on muuttunut huolestuttavaan suuntaan, toteaa ilmiötä tutkinut Alexandra Brodsky.

Jokin aika sitten ilmestyi tutkimus, jossa kerrottiin, että jopa 65 prosenttia yhdysvaltalaisista harrastaa silloin tällöin suojaamatonta seksiä. Tuore tieto paljastaa vielä huolestuttavamman ilmiön. Aiheesta on kerrottu Columbia Journal of Gender and Law -lehdessä.

Tutkija Alexandra Brodskyn mukaan yhä useampi mies ottaa kesken yhdynnän salaa pois kondomin. Tähän ei siis ole kumppanin suostumusta.

Asialla on monta ulottuvuutta eikä psyykkinen ole niistä vähäisin. Naiset kokevat luonnollisesti luottamustaan käytetyn hyväksi. Tutkimushaastateltavat kertovat kärsineensä eriasteisista pelkotiloista. Seksin harrastamisesta voi tulla jopa vastenmielistä.

Tutkimuksen tekijä Alexandra Brodsky korostaa, että jos kondomi poistetaan salaa yhdynnän aikana, tämä on väkivaltainen teko ja siitä tulee rangaista. Maailmalla on jo annettu tuomio raiskauksesta tämänkaltaisen tapauksen kohdalla. Tapaus tulee Sveitsistä ja tuomio annettiin vuonna 2017.

Netissä on myös sivustoja, joissa inhorealistinen ilmiö tunnetaan nimellä stealthing. Miehet jakavat siellä vinkkejä aiheen tiimoilta.