Yksi nöyryyttävä seksikokemus riitti – minipeniksestä kärsivän miehen surullinen tarina

10

Mini- eli mikrokokoisen peniksen omaava mies avautuu elämästään ja seksielämästään, joka ei ole kulkenut tavanomaisia latuja. Syy on hänen housuissaan. Hän on jo 35-vuotias, mutta hänellä on vain yksi – nöyryyttävä – seksikokemus.

Asiasta Esquire-lehdelle kertonut mies toteaa, että hänen miehuutensa on 2,5 senttimetriä pitkä lepotilassa, ja noin seitsensenttinen yhdynnässä. Se on myös hyvin ohut.

-Tämä tarkoittaa, että minulla on pienempi erektiossa kuin keskimäärin miehellä lepotilassa, hän muistuttaa.

Mies sanoo tuntevansa syvää häpeää pienestä elimestään. Hän on kuullut lukuisia kertoja naisten ilkeämielisiä juttuja pienipeniksisistä miehistä. Se on yleinen pilkanteon ja naurun aihe joidenkin naisten keskuudessa.

Tarinansa julkisuuteen kertonut mies on jo 35 vuotta ja hänellä on vain yksi seksikokemus naisen kanssa. Se oli häpeällinen ja kammottava. Tästä on aikaa 12 vuotta.

-Hän vain tuijotti vehjettäni, laittoi kätensä suunsa eteen ja yritti peitellä hymyään.

Pelkän kondomin käyttö oli haasteellista. Se ei pysynyt. Oman latistavan tunnelmansa loi se, että kun mies oli saanut siittimensä naisen sisään, nainen kysyi, mahtoiko se jo olla sisällä. Näin tapahtui monta kertaa.

-Olin vajota maahan joka kerta.

Tarinansa Esquirelle kertonut mies toteaa pyrkineensä tyydyttämään naistaan oraalisesti parhaansa mukaan, mutta nainen ei saanut orgasmia saati nauttinut. Lopulta hän ärähti, nousi ylös ja meni juomaan lasin vettä. Se oli siinä.

Yhdyntä oli täysin epäonnistunut. Se jätti mieheen pysyvät jäljet.

-Voin kuvitella miten pettynyt myös hän oli. Se oli varmasti kauhea kokemus hänelle, mies toteaa.

Hän sanoo myöhemmin pyytäneensä naiselta anteeksi suklaalähetyksen kera. Hän tunsi olleensa hyödytön.

Tarinansa kertonut mies toteaa, että se miten miesten ja naisten vartalohäpeää käsitellään mediassa on erilaista. Kun esimerkiksi Donald Trump teki naisten ulkonäöstä huomautuksia, vastalauseryöppy oli suuri. Kun hänen pilakuvansa mikropeniksisenä miehenä ilmestyi, sille vain naurettiin ja se oli vitsi. Tai taidetta.

-Toivoisin naisten ajattelevan, että jos olette päättäneet arvioida miehen niin ihanaksi että päädytte hänen kanssaan sänkyyn, ja hän on hyvä teille, niin voisiko kokemusta arvioida muunkin kuin peniksen pituuden kautta? kirjoittaja kysyy.

Masennusta kokenut mies sanoo keskittyvänsä elämässään muuhun kuin rakkauselämään. Hän ei tarvitse lisää nöyryytystä.

-Pienellä varustetut miehet tietävät valmiiksi olevansa pienipeniksisiä, he eivät kaipaa siitä alituista muistutusta. Itseäni kiinnostaa naisessa muu kuin se, millainen hän on anatomisesti.

Kirjoittaja toivoo että mikrosiittimistä puhuttaisiin enemmän ja ne eivät olisi tabu.

Ellei kuva näy tässä alapuolella selaimellasi, sen voi katsoa TÄSTÄ

 

Jaa

10 kommenttia

 1. Trump sitä Trump tätä! Haistakaa xx Meni koko xx tarina tollaisen xxpuheeb takia. xx xx xx 🖕🏿

  • toimitus on

   Hei Janne! Meillä ei ole tarvetta muuttaa henkilöiden tarinoita, mutta alatyylisiä kommentteja sensuroimme, kuten sinun. Parempaa jatkoa.

 2. Maailma on pullollaan naisia jotka eivät välitä paljoakaan seksistä, ihan varmasti löytyy kumppani kun rehellisesti hakee, joku voi nähdä tämän asian seuranhaku ilmoituksessa plussana. Esimerkiksi itse olin kärsinyt yhdyntäkivuista aiemmissa suhteissa, oli siis suuri plussa että mieheni varustus ei ollut niin suuri. Meidät on luotu niin että jokaiselle löytyy vastakumppani. 😊

  • Eihän mikropenis tarkoita sitä ettei mies voisi haluta seksiä ja nauttia siitä, tai etteikö hän haluaisi illa himon kohde tai että hänen pitäisi tyytyä haluttomaan kumppaniin. Aseksuaalit löytäköön toisensa, tarinan miehelle toivon kumppania joka haluaa nauttia seksistä juuri hänen kanssaan, eikä suhtaudu siihen välttämättömänä pahana joka on ”sun kanssa vähemmän kamalaa kuin muiden”.

 3. Ihminen kokonaisuutena on tärkeämpi kuin hänen jotkut mittansa. Kovin on pinnallista ajattelua tässä nyt.

 4. Valitettavasti noin reagoiva nainen ei ole mikään harvinaisuus, liekö vähemmistökään. Mutta toisaalta tuollaisen kokemuksen olisi voinut yrittää välttää kertomalla asiasta etukäteen.

 5. Vaimoke on

  Ei se koko, vaan kuka sitä käyttää. Kun toisesta välittää aidosti ja parin välillä on rakkautta, peniksen koko on yhdentekevä asia. Samoin kuin kaikki muukin pinnallinen hattara.

 6. Ettänäin on

  Kyllä naiset on aina saanut ääneen miehiä arvostella, vitsailla ja nöryryyttää. Sit kun yhen kerran niille ääneen nauretaan saa nauraja kamalan kakkavyöryn niskaan. Samaan aikaa samat naiset huutaa tasa-arvon puoleata sitä sun tätä. Me too ja me too kuuluu joka kolkasta liian usein, mutta tämähän on vaan niille sitä hupia mitä ne ”tasa-arvoa” vaativat haluaa vaan lisää. Tekopyhää.

Kommentoi