Käärijä on valittu Terveyden Asialla -sivuston Vuoden Ilopilleriksi 2023.

Hyvinvointisivuston valitsijaraadin mukaan Käärijä on jakanut julkisuudessa iloa ja positiivisuutta myös hienon Euroviisu-sijoituksensa jälkeen.

-Käärijän persoona, huumori, hänen aitoutensa ja vilpittömyytensä puree eri ikäisiin, ja vain silloin voidaan oikeasti puhua kansansuosikista, kun näin on, raadin puheenjohtajana toiminut toimittaja Timo Palonen korostaa.

-Näinä polarisoituneina aikoina tarvitaan iloista asennetta ja kansaa yhdistäviä tekijöitä. Käärijä on tällainen henkilö, hän jatkaa.

Palosen mukaan Käärijän musiikki ja persoona ovat koskettaneet ihmisiä ympäri Eurooppaa, ei ainoastaan Suomessa.

Nyt jopa 70 prosentin ale – Muumi-tuotteita, Iittalaa, Arabiaa! Cervera-verkkokaupasta myös Marimekkoa, Fiskarsia ja muita laatumerkkejä – tästä ostoksille

Terveyden Asialla -sivusto palkitsee Vuoden Ilopilleri -maininnalla vuosittain henkilön, joka erityisesti ja huomionarvoisesti on edistänyt positiivista asennetta omana itsenään. Aiempina vuosina kunniamaininnan ovat saaneet muun muassa Kiti Kokkonen Tanhupallo-hahmollaan, korona-ajan lauluistaan tunnetuksi tullut duo Lotta ja pappa sekä television Tuuri-ohjelmasta muistettava siistijä-Tuula.

Mainos
Yksinäinen, oletko kuullut jo Valosta?

Valo on Suomen nopeimmin kasvava deittipalvelu, jossa etsitään kumppania aivan tosissaan.

Valo-sovellus yhdistää ihmiset, jotka etsivät kristilliset arvot jakavaa elämänkumppania. Valo on kristilliset arvot omaava, mutta ei uskontoihin sitoutunut deittipalvelu. Sovellus on suunniteltu siten, ettei kumppanin valinta olisi yhtä pinnallinen prosessi kuin tavallisissa deittisovelluksissa. 

Valo kannustaa ihmisiä selvittämään toisesta elämäntyylit, arvot ja odotukset tulevaisuudelta ennen suunnitelmia sitoutumisesta. Valo-sovellus erottuu käyttäjäkuntansa suhteen muista deittisovelluksista: Suomessa sovelluksen yli sadastatuhannesta käyttäjästä 94 prosenttia etsii pysyvää parisuhdetta.

Ehkä sinunkin on aika astua Valoon. Tutustu tästä Valoon!