NAISEUS Julia Maren -niminen nainen on tuohtunut kuntosalin hänelle esittämästä huomautuksesta hänen treeniasusteisiinsa liittyen.

Hän pitää sitä seksistisenä ja kaksinaismoralismina. Maren kirjoitti asiasta sosiaaliseen mediaan ja sai aikaiseksi paljon keskustelua.

– Tänään minulle kerrottiin salilla, että minun täytyy poistua, ellen laita päälleni paitaa, ilman mitään muuta selitystä. Treenini keskeytettiin ja minua pyydettiin ottamaan kuulokkeet päästä, jotta joku sai sanoa minulle, että hän voisi ”antaa minulle paidan, jos minulla ei sellaista ole” ja että jos haluaisin jatkaa treeniäni, minun täytyisi laittaa paita päälle. Kiitos, että vaivauduit käyttämään aikaasi osoittaaksesi minulle, että kaksinaismoralismi ja seksismi ovat edelleen voimissaan, hän kirjoittaa.

Miehet saavat Marenin mukaan treenata vaikka ilman paitaa.

-Tämä todistaa sen, että seksismiä on edelleen. Jos ongelma on siinä, että olen jollain tavalla häiriöksi, miksi vastuu ei ole hänellä, joka niin ajattelee? Tämä on syvään juurtunut asia. Milloin oikein lopetamme naisvartalon seksualisoinnin? Ja milloin olemme siinä pisteessä, että nainen voi tuntea olonsa mukavaksi kuntosalilla juuri siinä vaatetuksessa, jossa hän haluaa olla?

Julia Maren kertoo avoimesti olevansa feministi. Hänen asunsa alapuolella: