Ahtaan paikan kammo ei ole kiva kaveri, kun pitäisi mennä magneettikuvauslaitteen sisään. Myös lapsille se voi olla todella hankala paikka.

Nyt siihen on mahdollisuus saada apua anestesiassa eli nukutuksessa. Esimerkiksi Tampereen Pohjola Terveyden tiloissa nukutuskuvaukset ovat olleet tästä syksystä saakka mahdollisia.

Kuvaus voi kestää puolisen tuntia. Se on pitkä aika lapselle tai ahtaanpaikankammoiselle.

-Nukutusta harkitaan tarvittaessa potilaskohtaisesti huolellisen taustaselvittelyn jälkeen. Tarkistamme tarkoin kaikki potilaat, joille nukutuksessa tehtävää magneettitutkimusta ehdotetaan ja varmistamme, ettei nukutukselle tai itse kuvaukselle ole vasta-aiheita, anestesialääkäri Kari Annala Tampereen Pohjola Terveydestä lausuu yrityksen sivuilla.

Luonnollisesti anestesia maksaa enemmmän kuin tavallinen magneettitutkimus, puhutaan helposti useista sadoista lisäeuroista, koska tarvitaan nukutuslääkäriä.

Magneettikuvauksessa (MK) saadaan sekä tarkkoja anatomisia että osin toiminnallisiakin kuvia ilman röntgensäteitä. Menetelmä perustuu kehossa olevien vetyatomien reagointiin laitteen magneettikentässä. Menetelmä soveltuu monenlaisten kohteiden tutkimiseen vastasyntyneistä ikäihmisiin.

Kaikki aina halvemmalla. Kaikki. Menikö perille? Kaikki. Klikkaa tästä ellet usko. Hintaopas.fi