Kaupallinen yhteistyö/Luonkos Oy
Tänä jouluna annetaan lahjaksi suomalaista käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa. Siinä on lämmintä ajatusta!

Mutta mitä käytännössä?

Valitsimme Luonkosin upeista valikoimista sopivat esimerkkilahjat. Ja lisää löytää Luonkosin verkkomyymälästä. Pidä kiirettä ennen kuin loppuu – nämä ovat upeita löytöjä.

Tilaa heti koko perheen upeat lahjat Luonkosilta!

Mitä äidille?

Joulun lahjapakkaus. Tuotepakettiin on valittu täydellinen hemmottelusetti koko vartalolle. Setti sisältää Rebirth öljypuhdistuskakun, Delicious vartaloöljykakun sekä ekologisen sienen kasvoille öljyn puhdistamiseen. Tämä setti soveltuu kaikille ihotyypeille.

Mitä isälle?

Joulun lahjapakkaus. Tuotepakettiin on valittu täydellinen setti nautinnoista pitäville miehille. Setti sisältää Complete öljypuhdistuskakun, jolla puhdistat ja kosteutat ihon yhdellä tuotteella, ekologisen sienen kasvoille öljyn puhdistamiseen sekä Askaisten Prännärin kahvin.

Mitä mummille?

Metsäinen joululahjapakkaus. Metsämikrobit osaksi ihonhoitoa! Setti sisältää metsämikrobeita sisältävät tuotteemme Infinity öljypuhdistuskakun ja Vitality vartaloöljykakun sekä ekologisen ja kestävän kasvosienen.
Myös Vitality olisi mullolle jalkavoiteeksi on kova sana, senkin voisi tilata konttiin!Mitä vaarille?

Todellista luomukaffetta, Askaisten Prännärin kahvia. Askaisten Prännäri, Villnäs Brännare, on pienpaahtimo Askaisissa. Kahvipavut tulevat Cafe Imports -kahvitukun kautta. Näin varmistuu kahvin alkuperä, eettisen tuotannon ja kestävän kehityksen periaatteiden noudattaminen. Ukki tykkäisi myös Luonkosin Forest Rentouttavasta Yrttisaippuasta.

Mitä tyttöystävälle tai siskolle?

UUTUUS! Luonkosin kaurapuhdistusjauhe Serenity
Se sopii kasvojen ihon ja kevyen meikin puhdistukseen. Soveltuu hyvin myös kaksoispuhdistukseen öljypuhdistuksen kanssa. Erittäin herkälle tai atooppiselle iholle suosittelemme ensisijaisesti öljypuhdistusta.

puhdistusjauhe kasvoille

Mitä poikaystävälle tai veljelle?

UUTUUS! Powerful jauhedeodorantti tuoksuton – tiivistettyä huolenpitoa raikkaudesta ilman alumiinia ja soodaa. Ihoärsytykset on näin minimoitu ja jäljelle jää hellävaraisen ekologinen ihon ystävä. Powerful estää hienhajua erittävien bakteerien kasvua ja tasoittaa kainalon bakteeritasapainoa.

Mitä naapurille?

UUTUUS! WINTER – Frosty salt soap
Kauniin valkoinen ja miedosti vaahtoava Winter-suolasaippua sopii käytettäväksi herkällekin iholle. Suolan ihoa hoitavat ominaisuudet tekevät saippuasta astetta hellävaraisemman ja hoitavamman. Eteeriset öljyt tuovat raikkaan talvisen kuusimetsän mieleen.

Bonuksena: Sopii kaikille!

UUTUUS! Luonkos Primal Metsämikrobivoide
Joka perheen uusi luottotuote: monikäyttövoide metsämikrobeilla on nyt täällä. Luonkosin täysin vedetön ja säilöntäaineeton Primal sopii eri ihotyypeille koko perheelle vauvasta vaariin. Primalin silkkisen pehmeä koostumus sopii erityisen hyvin kuivalle iholle; esimerkiksi rohtuneille huulille, poskille, halkeileville kynsinauhoille, kuiville käsille ja kantapäille. Primal hellii myös erityisesti atooppista ihoa. Täydellinen ihoapu suomalaiseen syksyyn ja talveen!

primal

Uutuuden laadukkaat öljyt sekä kasvivoit ravitsevat ihoa tehden siitä pehmeän ja joustavan. Mehiläisvaha luo iholle ohuen luonnollisen kalvon, joka suojaa ihoa tehokkaasti ulkoisilta rasituksilta sekä vähentää liiallisen kosteuden haihtumista iholta. Reconnecting Nature™ metsämikrobiuute vahvistaa luontoyhteyttä ja vahvistaa mikrobiomia.

Mikä ihmeen Luonkos?

Luonkos on naantalilainen kotimainen luonnonkosmetiikan yritys, joka sai alkunsa siitä, kun merimaskulainen äiti ja luonnonkosmetiikan opettaja, Miia, halusi kehittää aidosti hoitavia ihonhoitotuotteita, tehdä maailmasta paremman paikan sekä opettaa ihmisiä luonnon puhtaista raaka-aineista.

Sitten löytyi Jonna, toinen luontorakas kosmetiikan ammattilainen sekä luonnonvaratuottaja, joka myös halusi luoda tehokkaita ja hoitavia luonnonkosmetiikan tuotteita; melkeinpä sellaisia joita voi lähes syödä.

Yhdessä naiset ideoivat, keräsivät yrttejä, loivat uutta ja keittivät kosmetiikkaa niin pitkään, hartaasti ja rakkaudella, että syntyi erilaisia hoitavia luonnonkosmetiikan tuotteita. Kolmas sielunsisko, Piritta, tuli mukaan auttamaan yrityksen perustamisessa, myynnissä, tulevaisuuden visioinnissa ja visuaalisessa ilmeessä.

Tästä tilaamaan!