3.7.2021 Tänään Helsingin Jäähallissa järjestetyssä Pride-konsertissa nähtiin avoin ulostulo. Suomalaisartisti kertoi olevansa homoseksuaali.

Kyseessä on laulaja ja sometähti Benjamin Peltonen.

-Huh huh mikä fiilis! hän toteaa Instagram-tilillään.

-Mä tein sen, mitä mä ajattelin etten ikinä uskaltais tehdä. Jos se 18-vuotias Benjamin, joka niin paljon kamppaili oman seksuaalisuutensa kanssa ois tienny mitä se tulee tekemään tulevaisuudessa, sil ois varmaan tullu 💩 housuun, mies kirjoittaa.

Benjamin kertoo halunneensa löytää joskus taikalampun, jolla seksuaalisuutensa voisi taikoa pois. Nyt hän ei ikinä enää tekisi sitä.

-Mä rakastan sitä kuka mä oon. Mä oon NIIN ylpeä siitä mitä mä oon!

Hän on piilotellut asiaa pitkään, mutta nyt hän tuntee olleensa valmis tulemaan ulos asian kanssa.

-Ilman mun ystäviä, perhettä ja lähipiiriä mä en todellakaan olis tässä missä mä nyt oon. Kiitos niin paljon, te ootte mun turvasatama jossa oon löytänyt itseni. MÄ OON GAY. Tuntuu ”aika” vapauttavalta sanoa se ääneen.