Readme-kustantamon Joogaa kaikille -kirja ilmestyy viikon päästä. Kustantaja kertoo sen olevan hyvinvoinnin käsikirjan, jonka ideana on helposti lähestyttävällä tavalla avata joogaharjoituksen saloja ja hyötyjä.

Kirjassa on pyritty selkeään ilmaisuun. Selkeiden ohjeiden ja runsaiden kuvien havainnollistamana ohjataan löytämään yhteys omaan hengitykseen ja asana- eli kehotyöskentelyyn.

Joogaa kaikille on kirja, joka jokaisen kehon, mielen ja hengityksen hyvinvoinnista kiinnostuneen pitäisi omistaa, ja jonka ääreen palata uudelleen ja uudelleen, kustantaja mainostaa kursailematta.

Kirjan taustalta löytyy kolme alansa ammattilaista.

Elisa Kuuttila on joogastudio Pranama Kallion omistaja, Suomen ensimmäinen sertifioitu Katonah yoga -opettaja, SUP ja Aerial joogan pioneeri. Opettamisen hän aloitti vuonna 2012 ja on siitä asti opiskellut sekä opettanut joogan eri suuntauksia ja teorioita ympäri maailmaa.

Sarianne Solio taas on luova ja visuaalinen moniosaaja, joka on toiminut vuosia kuvaajana ja stailistina.

Katariina Kuikka on koulutukseltaan lääketieteen lisensiaatti ja sisätautien erikoislääkäri. Hän on kohdannut työssään potilaita, joiden oireisiin länsimainen lääketiede ei aina pysty tarjoamaan yksiselitteisesti vastauksia tai apua. Omasta joogaharjoituksestaan Katariina on löytänyt tasapainoa ja hyvinvointia arkeen ja hän uskookin joogan olevan toimiva apuväline ja liikunnan ilon tarjoaja myös muille.