Salatuista elämistäkin tuttu suosikkinäyttelijä Maija-Liisa Peuhu, 82, on kertonut Seiska-lehdelle dramaattisesti päättyneestä kesästään.

Hän oli tulossa Saarenmaalta, mutta kotiinpaluu päättyi tapaturmaan.

Hän nosti painavaa kassia, jolloin hän kaatui. Tämän seurauksena hän löi päänsä. Silmälasit menivät tuusan nuuskaksi ja päähän tuli verta vuotava haava. Hän sai myös aivotärähdyksen.

– Onneksi minulla on sellaiset luut, että en kuulemma saa koskaan osteoporoosia, Maija-Liisa näkee asian positiivisena Seiskan jutussa.

Maija-Liisa on kaatunut ennenkin dramaattisesti. Salkkareita tehdessään hän menetti tasapainonsa ja neljä hammasta jouduttiin uusimaan.

Tällä hetkellä kävelykeppi on Maija-Liisalle vakiovaruste. Terveydessä on haasteita riittänyt, ensin aivoinfarkti kymmenen vuotta sitten, ja sitten pitkittynyt korona. Nainen on kuitenkin positiivinen kuin mikä ja katsoo elämää toiveikkaiden lasien läpi.

Matkapörssi on satavarma suomalainen matkanjärjestäjä, joka on toiminut liki 40 vuotta. Nyt voit maksaa lennot ja hotellin myös jälkikäteen laskulla tai osamaksulla 3-36 erässä. Katso tästä matkatarjouksemme!