Internetiin on koottu ainutlaatuinen tietopankki yksilöllistettyä syövänhoitoa edistävistä käytännöistä ja teknologioista Suomessa.

Proektin takana on Tamron tytäryhtiö, lääkealan ja terveydenhuollon tieteelliseen tutkimukseen erikoistunut Medaffcon. Avoin verkkopalvelu löytyy osoitteesta www.futurecarefinland.fi.

Palvelu kokoaa tietoa yksilöllistetyn syövänhoidon edistyksellisimmistä käytännöistä, innovatiivisista teknologioista ja tulevaisuudesta Suomessa. Suomalaisen terveysalan tämänhetkiset panostukset sekä digitaalisen terveystiedon hyödyntäminen voivat mahdollistaa syöpähoitojen kehittämisen seuraavalle tasolle.

-Työmme ei pääty tähän lanseeraukseen. Hoidon ekosysteemi kehittyy Suomessa jatkuvasti, ja käynnissä on useita hankkeita ja teknologioita joilla voidaan edistää syöpähoitojen kehittymistä, kuvailevat hanketta vetävät Medaffconin tieteelliset asiantuntijat Maija Wolf ja Päivikki Hemmilä.

Jatkossa Future Care Finland -sivusto palvelee myös laajemmin terveydenhuoltoa ja lääketeollisuutta eri terapia-alueilla.