Laulaja Arja Korisevan tämän vuoden suunnitelmat menevät täysin uusiksi. Hän toteaa, ettei voikaan laulaa yleisölleen. Hän on sairastunut rintasyöpään.

-Olen sytytellyt kynttilöitä kaikkialle. Liekin lepatus rauhoittaa mieltä ja antaa voimia.

Koriseva kertoo, ettei osannut aavistaakaan kuinka erilaiset ”uuden kirjan alkusivut” tulisivat olemaan. Hän on innolla harjoitellut tulevien konserttien lauluja, rakkaita joululaulujakin, sillä joulukonsertteja oli tarkoitus järjestää.

-Tänä vuonna on toisin. En voikaan laulaa teille. Olen sairastunut rintasyöpään, Arja ilmoittaa.

Korisevan hoidot ovat alkaneet ja laulaja tiedostaa sen, että hänestä pidetään hyvää huolta.

-Luotan kehittyneeseen lääketieteeseen, taitaviin ihmisiin ympärilläni ja läheisieni tukeen ja turvaan. Minun on nyt keskitettävä voimat paranemiseen ja taisteltava. Siksi jään pois töistä. Toivon yksityisyyttäni kunnioitettavan. Luen kyllä kaikki teidän viestinne, postinne ja suljen ajatukset sydämeeni. Minä taistelen! Arja vakuuttaa.

-Syksyn lehdet ovat pudonneet, haravoin niitä varoen ja toivon sydämestäni voivani laulaa teille, kun kesän lämmön saapuessa puiden uudet silmut puhkeavat. Sitä ennen laulan teille kaikille mielessäni hiljaa Joulunrauhaa ja Rakkautta…Teiltä saamani lukuisat enkelit ympärilläni. Pitäkää huolta toisistanne, Koriseva kehottaa.