Lukijoiden toistuvista pyynnöistä ja kyselyistä johtuen Terveyden Asialla -sivusto avaa kysymys-vastaus -aiheisen lääkäripalstan. Se on lukijoillemme maksuton.

Joka viikko erikoislääkäri vastaa lähettämiinne kysymyksiin. Kerrallaan voimme käsitellä vain muutamia kysymyksiä. Lukemalla palstan vastauksia voi saada apua mieltä askarruttaviin asioihin, vaikka itse ei olisi kysymystä lähettänytkään.

Jos haluat kysyä lääkäriltä, lähetä kysymyksesi osoitteella toimitus (at-merkki) terveydenasialla.com ja kirjoita aiheeksi viestiin ”lääkäripalsta” tai ”kysymys lääkärille”.

Kaikkiin kysymyksiin ei valitettavasti voi saada vastausta. Jos kysyt, kerro tarkasti ikäsi ja vaivasi. Pituuden ja painon ja lääkityksen kertominenkin voivat olla tarpeellisia tietoja lääkärille. Emme rekisteröi tai säilytä tahi yhdistä mitään nimi- ja henkilötietoja tai kysymyksiä, eikä kenellekään vastata suoraan. Kenenkään nimi ei tule esiin palstalla. Jokainen voi halutessaan lähettää kysymyksensä vaikka tätä nimenomaista tarkoitusta varten luomaansa (”salaista”) sähköpostia apuna käyttäen.

Nyt kaikki kysymään, kun kerran vastataan. Palsta avautuu vielä tässä kuussa.