Erikoinen huijaus – hygieniakikka huijarin tavaramerkkinä

0

Hyvä hygienia ja terveelliset olosuhteet ovat julkisissa tiloissa, kuten hotelleissa päivänselvä asia. Se on niin selviö, että ilmeisesti huijaritkin ovat sen äkänneet.

Utahissa, Yhdysvalloissa, on tulossa oikeuteen hyvin erikoinen huijaustapaus. Asiasta uutisoi brittilehti Metro. Se kertoo, kuinka miehen onnistui pitkään huijata ilmaisia hotelliöitä itselleen.

Se kävi niin, että hän majoittautui huoneeseen pienten lemmikkieläintensä kanssa. Sitten hän antoi marsun ja hiiren ulostaa lattioille, ja kävi valittamaan.

Hotellissa oltiin luonnollisesti aina aivan kauhussaan, ja kun kysyttiin, kuinka tapauksen voisi hyvittää, ensimmäiseksi tuli tietenkin mieleen ilmainen hotelliyö.

Näin menetellen ja huijaten mies sai itselleen hyötyä useita kertoja. Sitten hän lopulta jäi kiinni. Siitä ei ole tietoa miten tämä tapahtui, mutta utahilaisessa oikeudenistunnossa tämäkin myöhemmin selvinnee.

Tiesitkö että ikääntymismuutoksia voi hoitaa helposti, kivuttomasti ja edullisesti pistoshoidoin? Kysy rohkeasti suomalaiselta esteettiseltä klinikalta, Medical Clinic Luxilta. Katso tästä lisää.

Jaa

Kommentoi